Vårdcentralen Vallås

Är du legitimerad fysioterapeut och tycker om att arbeta teambaserat? Vi förstärker nu vårt team med ytterligare en fysioterapeut och hoppas att du vill bli en del i vårt team, där allas kompetens är viktig för att nå framgång!

Arbetsuppgifter

I Neurorehabteamet kommer din och dina kollegors specifika och samlade kompetens tillgodose att patienterna får en god och jämlik vård. Din uppgift blir att i nära samarbete med patient och dennes nätverk, och övriga teammedlemmar genomföra både utredning/kartläggning, behandling, planering, utforma rehabplaner och hålla i gruppundervisning. Som fysioterapeut hos oss kommer du arbeta med bedömning och behandling av gångfunktion, balans, motorik både individuellt och i grupp.

Om arbetsplatsen

På Neurorehab möter du ett glatt och engagerat team av arbetsterapeuter, fysioterapeut, kurator och logoped. Vi är en teambaserad verksamhet i Närsjukvården Halland och vi arbetar med bedömning och rehabilitering vid neurologisk skada/sjukdom. Vanligt förekommande diagnosgrupper är stroke, MS, Parkinson m.m. I uppdraget ingår även rehabilitering av post-covid patienter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut/sjukgymnast och ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med neurologisk rehabilitering eller intresse för att arbeta med det.

Du är van vid och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du har lätt för att anpassa dig och ser möjligheter i förändringar samtidigt som du är trygg och självständig i din yrkesroll. Du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-08-26 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60%. Region Halland erbjuder dig heltid, utökning av arbetstid kan komma att erbjudas vid annan arbetsplats.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/499
Kontakt
  • Regina Laumann, Verksamhetschef, 0720-858536
Facklig företrädare
  • Dorota Przesór, Saco, 035-131000(vxl)
Publicerat 2024-04-26
Sista ansökningsdag 2024-05-19

Tillbaka till lediga jobb