Folktandvården Halland

Är du legitimerad tandläkare och letar efter ett varierat och utvecklande arbete där du får chans att arbeta med din fulla tandläkarkompetens? Då behöver du inte leta längre!

Arbetsuppgifter

Som tandläkare hos oss kommer du att få användning av hela din kompetens inom allmäntandvård med dess breda behandlingspanorama. Du har stort inflytande över det dagliga arbetet och tillsammans med ditt team planerar ni patientbehandlingen. Du kommer arbeta med såväl barn och ungdomar som vuxentandvård.

En vanlig arbetsdag hos oss arbetar du omväxlande med barn och vuxna. Du gör undersökningar och lagningar. Du har även möjlighet att göra kronor och broar samt mindre kirurgiska ingrepp. Här får du som erfaren chansen att arbeta varierat inom hela yrkesområdet och du som är helt ny inom yrket får möjligheten att växa in och utvecklas i yrkesrollen.

Möjlighet till delad tjänst

Om intresse finns har du möjlighet till delad tjänst mellan Folktandvården Ullared och en närliggande större klinik (Folktandvården Västra Vall i Varberg eller Folktandvården Falkenberg).

Om arbetsplatsen

Folktandvården i Ullared är en mindre, familjär klinik på den halländska landsbygden med ca 10 medarbetare. På kliniken utfördes en totalrenovering under 2019 och vi har nu fem nyrenoverade behandlingsrum, ny inredning och nya unitar. Vi ligger samlokaliserade med vårdcentralen på orten.

Att vara aktiv som medarbetare är en viktig del i ditt uppdrag hos oss. Gemensamt arbetar vi för verksamhetens fortsatta utveckling och förbättring för att kunna leverera med ännu högre kvalitet till våra patienter. Vi utvecklar bland annat nu arbetet med teamtandvård och ser gärna att du har intresse för att tillsammans driva detta arbete framåt och implementera det i vår verksamhet. 

Din profil

Du som söker dig till oss är legitimerad tandläkare. Vi ser gärna att du har något eller några års erfarenhet från tandläkaryrket. Vi har ett datoriserat journalsystem, vilket kräver allmänna IT-kunskaper.

Du har språkkunskaper i svenska motsvarande C1-nivå. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. 

Som person är du flexibel och förändringsbenägen med viljan och intresset att tänka nytt. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och vidareutveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi ser gärna att du som söker tänker och agerar i termer av förbättring och utveckling. Du arbetar gärna tillsammans med andra och kommunicerar med både arbetskamrater och patienter på ett lyhört och professionellt sätt. Tillsammans med oss på kliniken skapar du arbetsglädje och delaktighet. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som är ny i yrket erbjuds en individuellt anpassad introduktion för att du ska känna dig trygg i din nya roll.

B-körkort är önskvärt.

Varmt välkommen med din ansökan!
Frågor om tjänsten eller arbetet hänvisas till Ulrika Lundberg, verksamhetschef i Falkenberg mellan v.30-31. Tel: 0720-83 69 28. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön + lönetillägg vid tjänstgöring på FTV Ullared
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Ullared
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/990
Kontakt
  • Jennifer Boräng, verksamhetschef FTV Ullared, 073-2023892
  • Ulrika Lundberg, verksamhetschef FTV Fbg, 0720-836928
Facklig företrädare
  • Mats Nilsson, TT, 0346-56250
Publicerat 2022-07-25
Sista ansökningsdag 2022-08-14

Tillbaka till lediga jobb