Hallands Sjukhus, Rehabkliniken

Om arbetsplats

Vi är en rehabiliteringsmedicinsk enhet i Halland som består av slutenvård (avdelning 51) och dagrehabilitering. Vi erbjuder specialiserad, teambaserad rehabilitering av vuxna i aktiv ålder som till följd av sjukdom eller skada fått betydande svårigheter att delta i samhällsliv, familj, fritidsaktiviteter och arbete.

Den övergripande målsättningen med rehabiliteringen är att lära sig leva i en förändrad livssituation och att fungera på bästa möjliga sätt i samhället. Vi arbetar i team med patienten i centrum. Våra patienter är vuxna och de vanligaste diagnoserna är stroke, hjärnskador och ryggmärgsskador.

Vi arbetar tillsammans mot målet att patienten skall återgå till ett aktivt liv.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som arbetsterapeut på rehabiliteringsmedicin, där du är en av flera professioner i ett interdisciplinärt team. Teamet består av fysioterapeut/sjukgymnast , kurator, läkare, undersköterska, sjuksköterska, psykolog, logoped och rehabcoach. Det är teamet tillsammans med patient och närstående, som utformar målen för rehabiliteringen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med något års yrkeserfarenhet och vana av arbete i team. Vi hoppas du ser vårt semestervikariat som en spännande utveckling i din yrkesbana och vi lovar att erbjuda dig inspirerande arbetsuppgifter i ett trevligt team. Vi månar om att få rätt person på rätt plats och värderar såsom samarbets- och serviceförmåga, tydlighet och patientfokus. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!Anställningsform Visstidsanställning kortare än 3 månader
Anställningen avslutas 2021-08-22
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/400
Kontakt
  • Anna Nielsen, avdelningschef, 0790-98 19 03
Facklig företrädare
  • Inger Johansson, Sveriges arbetsterapeuter , 035-17 45 84
Publicerat 2021-04-22
Sista ansökningsdag 2021-05-09

Tillbaka till lediga jobb