Psykiatrin Halland, Vuxenpsykiatri Heldygnsvård

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. 

Avdelning 23 ligger på Psykiatriska kliniken i Varberg, vi tar huvudsakligen emot patienter för utredning och behandling av schizofreni och andra psykossjukdomar. Vi bedriver verksamhet dygnet runt och har 12 vårdplatser på avdelningen. Arbetet sker i nära samarbete med de psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i norra länsdelen.

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Vi erbjuder ett stimulerande och lärorikt arbete med varierande arbetsinnehåll där din insats är en viktig del i vårdprocessen.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete där du arbetar i nära samarbete med olika professioner. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga skötaruppgifter inom psykiatri. Som skötare arbetar du närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden.

Vi erbjuder dig ett arbete i en organisation med patienten i fokus, som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. 

Kvalifikationer

Du som söker har skötarutbildning. Erfarenhet av arbete som skötare inom psykiatrisk vård är meriterande. Det är en fördel om du är insatt i lagarna som styr vården inom psykiatrin. Då arbetet innebär en hel del journalföring är det viktigt att du har god datorvana.

Att arbeta som skötare hos oss är roligt, omväxlande och utmanande samtidigt som det ställer krav på dig att både vara flexibel och kunna arbeta självständigt. Du är en trygg och stabil person som har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter och kan hantera stressfyllda situationer. Avdelningen består av team med flera professioner och därför är god samarbetsförmåga av yttersta vikt. Ett positivt och professionellt förhållningssätt samt ett gott bemötande gentemot patienter och arbetskamrater är något annat vi förväntar oss. Vi uppskattar lyhördhet och förmåga till helhetstänkande kring patienten. Därtill ser vi att mod och vilja att utvecklas i din roll som skötare är andra viktiga egenskaper hos dig. Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2021/63
Kontakt
  • Adrian Karlsson, Avdelningschef, 0735-322 352
Facklig företrädare
  • Stefan Bertilsson, Kommunal, 0340-48 13 58
Publicerat 2021-01-20
Sista ansökningsdag 2021-02-10

Tillbaka till lediga jobb