Hallands Sjukhus

Ortopedikliniken tillhör verksamhetsområde 3 vid Hallands sjukhus med verksamhet i Varberg och Halmstad. Enheten Halmstad består av en vårdavdelning  samt en mottagning. Vid mottagningen tjänstgör läkare, operationssjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker samt administrativ personal. Ortopedimottagningen i Halmstad har cirka 16 000 besök varje år. Förutom den vanliga mottagningsverksamheten med ny- och återbesök görs även gipsningar, sjukvårdande behandlingar och cirka 600 polikliniska operationer.

Arbetsuppgifter

Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som operationssjuksköterska kommer du även att ingå i bemanningen som mottagningssjuksköterska. I arbetsuppgifterna ingår även telefonrådgivning och operationsplanering m.m.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning, inriktning operationssjukvård. Vana vid arbete inom ortopedi och mottagningsverksamhet är meriterande. För att du ska trivas hos oss tror vi att du är strukturerad, trygg och stabil i ditt arbetssätt med ett positivt förhållningssätt. Du har god samarbetsförmåga, positiv attityd och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Det är viktigt för oss att du har hög arbetsmoral, kan ta egna initiativ och har förmåga att se helheten. Du har en god förmåga att lyssna, kommunicera och samarbeta med kollegor. Du har även en förmåga att förbli lugn i pressade och ändrade situationer. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/849
Kontakt
  • Anna Lagerstedt, Avdelningschef, 035-13 46 46
Facklig företrädare
  • För kontakt med facklig representant, v.g. , kontakta HR-partner Per Johansson 035-13 11 49
Publicerat 2020-11-23
Sista ansökningsdag 2020-12-07

Tillbaka till lediga jobb