Som sjuksköterska i Region Halland gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och många olika karriärvägar. Du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som sjuksköterska.

Hos oss är nära hälften av våra sjuksköterskor specialistsjuksköterskor och barnmorskor. De finns inom många av våra olika verksamheter, till exempel operations- och anestesisjukvård, ambulanssjukvård och psykiatrisk vård.

Vad händer med din intresseansökan?

När du lämnar in en intresseansökan blir dina uppgifter tillgängliga för våra HR-specialister under sex månader, om vi inte hör något annat från dig. I slutet av de sex månaderna tar vi kontakt med dig via mail för att höra om du vill ha kvar din intresseansökan i ytterligare ett halvår. Om du vill fortsätta att vara tillgänglig för oss loggar du in i vårt rekryteringssystem och uppdaterar din profil. Gör du ingen uppdatering försvinner du från intresselistan.

Observera att en intresseansökan innebär att du kan bli kontaktad av oss i det fall vi har en matchande tjänst men att det inte finns några garantier för att du automatiskt blir det.

Välkommen med din ansökan!

Distribuie link-uri


Conectați și trimiteți o înregistrare de interes

Inapoi la locuri de munca vacante