Hallands Sjukhus Varberg

Om arbetet

Kirurgmottagningen ansvarar för läkarbesök och sjukvårdande behandlingar för malign och benign kirurgi. Endoskopienheten ansvarar för endoskopisk verksamhet. Arbetsuppgifterna innebär att assistera läkare/sjuksköterska med olika arbetsuppgifter på kirurgienheten och endoskopienheten. Det finns ett nära samarbete och samordning inom de två enheterna.

Som undersköterska hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter förberedelser, assistans, efterarbete vid läkarbesök och endoskopisk verksamhet. Omläggningar och sårbehandling med VAC/PICO. Arbetet innebär också beställning av förråd och sterila produkter på båda enheterna. Undersköterskan roterar mellan ansvarsområdena.

Tjänsten är ett vikariat på 12 månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en undersköterskeutbildning och stort intresse för kirurgiska sjukdomar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom kirurgisk- eller endoskopisk verksamhet. Vi förutsätter att du har god datorvana och är kvalitetsmedveten.

Personliga egenskaper såsom noggrannhet, flexibilitet och samarbetsförmåga är viktiga hos oss. Vi ser också att du har ett positivt och självgående arbetssätt, en utpräglad servicekänsla och ett gott medarbetarskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Övrig information

Arbetstider 
På Hallands sjukhus arbetar vi gemensamt med att bemanna den verksamhet som är nödvändig dygnet runt. Det innebär att en del av arbetstiden kan förläggas på kvällar och helger. 

Skyddad yrkestitel 
Från och med 1 juli 2023 är Undersköterska en skyddad yrkestitel. Här kan du läsa mer om vad det innebär. 

Förmåner 
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. 
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd. 

Basmånader 
Region Halland erbjuder dig som undersköterska eller skötare möjligheten att gå vårt skräddarsydda introduktionsprogram – Basmånader för undersköterskor och skötare. Basmånaderna är för dig som påbörjat en tillsvidareanställning hos oss eller ett vikariat som är längre än sex månader. Under basmånaderna får du möjligheten att: 

  • snabbt kunna komma in i arbetet
  • utveckla kompetensen inom ditt yrkesområde
  • få verksamhetsnära stöd
  • få inblick i hur yrkesrollen hänger ihop med Region Halland som organisation 

Läs mer om basmånaderna på Region Halland. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat 12 månader.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/650
Kontakt
  • Amanda Brown-Stjärnå, Avdelningschef, 0340-481926
Facklig företrädare
  • Eva Nilsson, Kommunal, 035-131337
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb