Medicinsk diagnostik Halland

Är du röntgensjuksköterska/sjuksköterska och söker efter ett omväxlande och meningsfullt arbete? Då har vi jobbet för dig! Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

Mammografimottagningen tillhör Röntgen Halland och är placerad i egen lokal på sjukhuset i Varberg. På mottagningen utför vi både hälsokontroller, s.k. screening, samt klinisk mammografi och ultraljud. Dagligen arbetar cirka 10-12 personer på mottagningen; sjuksköterskor, läkare samt medicinska sekreterare. Arbetstiderna är förlagda till dagtid måndag till fredag.

Om arbetet

Som sjuksköterska kommer du främst att arbeta med bildtagning, assistera vid ultraljudsundersökningar, och biopsier. I arbetet ingår också att finnas tillgänglig på telefontider. Strålskyddsutbildning anordnas internt.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska/sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av mammografi är meriterande men inget krav. Du bör även ha god datorvana då verksamheten är helt digitaliserad.

Som person är du trygg stabil och har självinsikt. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt. Du arbetar bra med andra människor och kan lyssna samt kommunicera på ett tydligt sätt. Du är strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du har ett naturligt serviceintresse och en vilja att hjälpa andra. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer under ansökningstiden.

Vårt erbjudande

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/638
Kontakt
  • Farahnaz Hashemi, Avdelningschef, 070-2152124
Facklig företrädare
  • Lena Cederholm, Vårdförbundet, 0340-481505
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-07-05

Tillbaka till lediga jobb