Region Halland, Hallands Sjukhus

Vi ser nu behov av att förstärka vårt team och söker därför en ny underläkare. Tjänsten utlyses som ett vikariat, initialt på 6 månader men med möjligheten till förlängning och en framtida ST-tjänst inom ÖNH. Varmt välkommen med din ansökan och bli del av den bästa ÖNH-kliniken!

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifter och upplägg av tjänsten motsvarar det för en ST-läkare inom ÖNH sjukdomar. Du har din grundplacering i Halmstad med fokus på avdelnings-, mottagningsarbete och operationsutbildning. Efter några veckors arbete kommer du att delta och arbeta självständigt i klinikens jourberedskap. Du har schemalagd handledningstid med din handledare och det finns alltid en specialistläkare att fråga på avdelning och mottagning. Du deltar även i den återkommande ST-utbildningen som hålls en gång i månaden i Göteborg.

Om arbetsplatsen

Öron- näs- och hals (ÖNH) kliniken i Region Halland har sitt fokus till Halmstad där vi bedriver vår ST-utbildning samt där vår vårdavdelning och jourberedskap finns. Specialiteten är bred och varierad; öppenvård till slutenvård, ung som gammal, medicinsk såväl som kirurgisk behandling. Vi är idag cirka 18 läkare varav två ST-läkare. Vi har en god stämning och ett gott samarbete inom kliniken. Vi ser nu behov av att förstärka vårt team och söker därför en ny underläkare. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för ÖNH. Vi ser att du vill leverera vård av hög kvalitet och är trygg i din läkarroll. Att du är lösningsfokuserad och har ett intresse för öppenvård och mottagningsverksamhet lika mycket som för kirurgiska åtgärder. Vi ställer krav på god samarbetsförmåga då du kommer arbeta i tvärprofessionella team till exempel på vår vårdavdelning. Det är en självklarhet för oss att du vill dela med dig av din kunskap till kollegor och patienter. Vi värnar starkt om patientperspektivet. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid självständighet och personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse, hösten 2024
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, vikariat 6 månader med möjlighet till förlängning
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/630
Kontakt
  • Per von Hofsten, Verksamhetschef/Överläkare, 035-131435
Facklig företrädare
  • Anders Jönsson, Hallands läkarförening, 0300-565351
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb