Hjälpmedelscentrum Halland

Vi söker en ny kollega, gärna med ett speciellt intresse inom området barn som tillsammans med oss på Hjälpmedelscentrum vill utveckla ny och bred kunskap!

Arbetsuppgifter

I uppdraget som konsulent ansvarar du för ett produktområde tillsammans med kollegor samt med övriga funktioner inom Hjälpmedelscentrum såsom tekniker, inköpare, lager samt upphandlingsansvarig så att Hallandsinvånare får rätt hjälpmedel var de än bor i länet.

I rollen som konsulent utvecklar du hjälpmedelssortimentet på ett nytänkande sätt för att lyfta fram framtidens hjälpmedel, där en del består av upphandlingsarbete. Du arbetar med vårdriktlinjeprocessen som styr vilka hjälpmedel som kan förskrivas i Halland och har en god dialog med förskrivare samt kunder då du är ett naturligt ansikte utåt. Genom omvärldsbevakning och sortimentskännedom stödjer du förskrivare med servicekänsla och kvalitet i dess förskrivningsprocess genom rådgivning, utprovningar samt anordnar utbildningar.

Som grund i ditt arbete har du en yrkeskompetens och ett intresse för helheten där du arbetar utifrån Hälso- och sjukvårdens etiska plattform med ett hälsoekonomiskt perspektiv.

Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum (HMC) Region Halland består av cirka 100 medarbetare och är regionens och kommunernas service- och specialistenhet för funktionshindrades hjälpmedel. Vi är en intäktsfinansierad verksamhet som arbetar länsövergripande med såväl utbildning/information, konsultation, inköp, lagerhållning samt teknisk service av dessa hjälpmedel. Hjälpmedelscentrum hyr ut eller säljer dessa produkter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast och har en bred klinisk erfarenhet. I ditt arbete är datorn ett av dina främsta arbetsverktyg och du behöver därför ha goda IT-kunskaper. 

Som person är du självgående och kan driva egna processer. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Du är lugn och tillmötesgående i ditt bemötande och har en vilja samt förmåga att hjälpa andra och bidra till att hitta lösningar. Vi ser vidare att du kan kommunicera på ett tydligt sätt och har förståelse för att andra tar till sig kunskap på olika sätt. 

Du har en helhetssyn och förstår din roll i verksamheten. Du är strategisk och kan se sakers långsiktiga betydelse. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, förskrivare och kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. 

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilken innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om tjänsten? Tveka inte på att ta kontakt! 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/605
Kontakt
  • Åsa Curlow, Avdelningschef, 0722-462074
  • Mejladress:, asa.curlow@regionhalland.se
Facklig företrädare
  • Morgan Johansson, Saco, 0729-744369
Publicerat 2024-06-01
Sista ansökningsdag 2024-06-28

Tillbaka till lediga jobb