Vårdcentralen Halland

Arbetsuppgifter

Som läkare hos oss möter du en varierande vardag och spännande variation av arbetsuppgifter med möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi är också måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning och stimulera lärande och du får handledning. Du arbetar med patienten i fokus och säkerställer att vård ges på rätt vårdnivå genom ett bra samarbete mellan professionerna.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Centrum Laholm har cirka 6 000 listade invånare. Vi ligger alldeles intill Lagan och
har lokaler med en fantastisk utsikt och med närhet till strand, motion, golfbanor, skidbacke och vacker natur. Vi är idag cirka 30 medarbetare med olika professioner. På vårdcentralen har vi de mottagningar som behövs för att erbjuda en god och nära vård såsom exempelvis rehab, astma/KOL, diabetesmottagning och psykolog. Vi har också en äldremottagning som vi utvecklar hela tiden. Vårt BVC ligger integrerat i familjecentralen i Laholm. 

Vi är ett gott, glatt gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre!

Kvalifikationer

Du som söker är underläkare efter AT/BT och har ett genuint intresse för människor. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat i primärvård är meriterande.

Du är flexibel i ditt sätt att arbeta samt har god förmåga att samarbeta med samtliga yrkesroller. Social kompetens är viktigt där du med både ödmjukhet och fast hand kan leda patienten i dess väg genom vården. För att lyckas och trivas i rollen är du en person som visar respekt för alla och du fungerar väl i teamarbete. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift (C1 nivå). Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2024-08-12 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller deltid enligt överenskommelse. Vikariat 6 månader.
Ort Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/604
Kontakt
  • Marie Lindell, Verksamhetschef VC Centrum Laholm, 070-6595654
Facklig företrädare
  • Hatidje Youmer, Hallands läkarförening, 0430–15700
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb