Vårdcentralen Halland

Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Västra Vall, en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Under 2023 blev vi nominerade till Region Hallands interna utmärkelse; Årets Nytänkande. Nomineringen gällde vårt arbete med effektivare vård med teamrondmodellen, vilket vi även vann! Vårt arbete har lett till att patienten får mycket snabbare och mer samordnad hjälp från oss. Modellen har tagits fram tillsammans med hela arbetsgruppen och har mottagits otroligt väl för våra patienter. Ett arbete vi är otroligt stolta över!

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter inom primärvården, vilket bl.a. innebär självständiga bedömningar och behandlingar av patienter med handbesvär, kognitiva utredningar, hjälpmedelsförskrivning och intyg för bostadsanpassning. Rehabilitering innehåller kompensatoriska åtgärder i form av hjälpmedel, hjälpinsatser och miljöanpassning som syftar till att nå de mål som formuleras tillsammans med patienten med fokus på aktivitetshälsa.

Behandling bedrivs både individuellt och i grupp och vi möter människor i alla åldrar. Vi träffar våra patienter på såväl mottagning som i hemmiljön.

Vi erbjuder ett vikariat på sex månader med stora möjligheter till förlängning.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall är en attraktiv arbetsplats belägen mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet. Vi är en vårdcentral som erbjuder invånarna det som du bör förvänta dig av din vårdcentral så som fysioterapeuter, arbetsterapeuter, psykosociala samtalsmottagning, provtagning, läkar- och sköterskemottagningar. Vi har ett välfungerande BVC och sköter även läkarinsatserna på ett av Varbergs äldreboende. 

Vi som arbetar här är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner och trivs
tillsammans. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya tankar och idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre! Vi tror på det goda teamarbetet där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet från primärvård är meriterande.

Som person är du nyfiken, bra på att arbeta självständigt och på att samarbeta med kollegor och andra professioner utifrån patientens behov. Du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Detta innebär att du kan komma att bli kallad till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Början av september 2024 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat på 6 mån med möjlighet till förlängning.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/600
Kontakt
  • Linn Hultfeldt, Avdelningschef (v. 30-33), 0724-561878
  • Annicka Brink, Verksamhetschef (v. 26-29), 0340-482130
Facklig företrädare
  • Inger Johansson, Sveriges Arbetsterapeuter, 035-174584
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-07-10

Tillbaka till lediga jobb