Regionkontoret, IT och Digitalisering

Är du en skicklig systemsamordnare som vill arbeta för att säkerställa högsta möjliga säkerhet i fastighetssystem?

Då ser vi gärna att du läser vidare och förhoppningsvis blir en del av vårt dynamiska team för att bidra till fortsatt utveckling av hela Region Halland.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med förvaltning av system och utveckling av frågor rörande de passagesystem som hanterar allt från enskilda rum till inträde till våra sjukhus i Halmstad och Varberg. Våra användare sträcker sig från vanliga medborgare som besöker våra lokaler till specialister inom sjukvården med höga krav på säkerhet och tillgång till rätt passager i akuta situationer. 

Teamet du kommer vara en del av ansvarar för daglig drift och underhåll, samt test och uppgraderingar. För att trivas i rollen tror vi att du: 

  • Trivs att arbeta operativt men även har ett strategiskt tänk och har möjlighet att se utmaningar ur ett brett och övergripande perspektiv
  • Har lätt för att nätverka och bygga relationer
  • Är strukturerad och van att arbeta utifrån regelverk och styrdokument
  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta i tekniska IT-system för passage

Om arbetsplatsen

Tjänsten ligger inom avdelningen Applikationer för regional utveckling där vi arbetar med såväl förvaltning som utveckling av applikationer. Vi tror på att uppmuntra innovation, främja mångfald och skapa en inkluderande arbetsmiljö där varje individ kan trivas och växa. Inom organisationen Region Halland finns stora möjligheter att utvecklas inom sin profession och just nu genomförs bland annat ett arbete för att främja intern kunskapsdelning för utveckling av både medarbetare såväl som organisationen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom IT eller motsvarande erfarenhet som vi finner lämplig för tjänsten. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta med fysisk säkerhet och passagesystem. Meriterande är om du har erfarenhet av system som exempel Tidomat och erfarenhet av Unison samt processledning. Det är även meriterande om du har erfarenhet av arbete med IT-system, applikationer och kringutrustning i offentlig sektor och i synnerhet passagesystem.

Som person är du serviceinriktad, planerar och organiserar dina uppgifter samt arbetar strukturerat. Du tar initiativ, är självgående och har en god samarbetsförmåga med både kund och kollega.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/556
Kontakt
  • Patrik Jarl, Avdelningschef, 0702186864
Facklig företrädare
  • Jeannette Miller, Vision, 073-1432084
  • Dragica Grahovac, Saco, 073-3021543
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-06-05

Tillbaka till lediga jobb