Psykiatrin Halland, BUP mottagning Halmstad

Vill du bli en del av en verksamhet som är i ständig utveckling? Vi söker nu en legitimerad sjuksköterska till vårt team där du kommer att arbeta på mottagningen i Halmstad och Laholm.

Arbetsuppgifter

På mottagningen arbetar du som sjuksköterska huvudsakligen med läkemedelsuppföljning, information och rådgivning, både via telefon och genom besök. Hos oss har du ett nära samarbete med våra läkare både i Halmstad och Laholm. Arbetet är omväxlande och grundar sig i psykiatrisk omvårdnad. Du arbetar dels självständigt men du ingår i ett sjukskötersketeam där alla värnar om att stötta varandra i arbetet på BUP. Vi har regelbundna teamkonferenser där det finns möjlighet att diskutera ärenden och därigenom få tillgång till övriga yrkeskategoriers kompetens och synvinklar.

Övriga arbetsuppgifter som kan ingå i tjänsten är till exempel att leda föräldrautbildningar, delta i träningsgrupper för ungdomar eller annan utbildning för våra patienter och deras anhöriga efter verksamhetens behov. Samverkan med skola, socialtjänst och vårdgrannar är också en viktig del av arbetet. För oss är det viktigt att man känner sig trygg i sitt arbete och vi arbetar kontinuerligt med vårt introduktionsprogram där du har egen mentor som stöd i ditt arbete.

Att aktivt delta i mottagningens kontinuerliga utvecklingsarbete ser vi som en självklar del av tjänsten för alla medarbetare.

Denna roll innefattar delad tjänstgöring vilket innebär att arbete förekommer på mottagningarna i Halmstad och Laholm.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 850 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

BUP Halmstad är belägen på sjukhusområdet i Halmstad, men möjlighet kommer finnas att arbeta utifrån mottagningen i Laholm efter överenskommelse. Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen i Halmstad har idag cirka 50 anställda och vi utökar kontinuerligt verksamheten. Vi är uppdelade i två mottagningar med identiska uppdrag och egen avdelningschef för respektive mottagning. Hos oss arbetar sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, psykologer, socionomer, specialpedagog, arbetsterapeut och medicinska sekreterare i team. Vi erbjuder specialistpsykiatrisk bedömning, diagnosticering, utredning och behandling genom samtal och/eller läkemedel för barn i åldrarna 0-17 år.

Om dig

Vi söker nu dig som är legitimerad sjuksköterska som har ett intresse för att arbeta med barn och ungdomar och är nyfiken på eller har erfarenhet av barnpsykiatri. Vidareutbildning inom psykiatri och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar anses som meriterande. Du har tydligt patientfokus och klarar av att arbeta i ett högt tempo när det behövs. God samarbetsförmåga liksom trygghet i att arbeta självständigt är grundläggande egenskaper för tjänsten.

Du är flexibel i ditt arbetssätt och tycker om att samarbeta för att nå resultat. För dig är det självklart med ett gott bemötande mot patienter, deras anhöriga och dina kollegor. Vi är ett team som trivs tillsammans och har god sammanhållning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad/Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/511
Kontakt
  • Nina Kolmodin, Avdelningschef, 035-131750
Facklig företrädare
  • Tobias Malm, Vårdförbundet, 035-131025
Publicerat 2024-05-10
Sista ansökningsdag 2024-05-31

Tillbaka till lediga jobb