Kvinnohälsovården och Ungdomsmottagningen Halland

Nu söker vi på Kvinnohälsovården/Ungdomsmottagningen Halland en verksamhetskoordinator med uppdrag inom verksamhetsutveckling. Här finns en unik möjlighet att få vara med och utveckla framtidens kvinnohälsovård och Ungdomsmottagning, vi vill ha med dig på resan! Låter det här som en intressant tjänst? Sök redan idag!

Din roll hos oss

Vi erbjuder ett intressant, omväxlande och ansvarsfullt arbete där du i första hand kommer att stödja verksamhetschefen och verksamhetens ledning. Du är ett administrativt stöd till verksamhetschefen samt agerar metodstöd i verksamhetsutveckling.

Arbetsuppgifterna omfattar huvudsakligen:

 • Administration för verksamhetschefen
 • Deltagande i förändrings och utvecklingsarbeten i olika steg
 • Utdata och statistik
 • Arbeta i system för uppföljningsverktyg
 • Administrativ handläggning av ärenden
 • Patientnämnd och IVO enligt rutin
 • Redaktör Styrda dokument
 • Leveransgodkänna fakturor för verksamhetschef
 • Ingår i ledningsgrupp och rådsmöten och skriver mötesanteckningar
 • Ingår och deltar i arbetsgrupper som bland annat cervixcancerprevention
 • Mötessekreterare på Samverkansgrupp för Kvinnohälsovården/Ungdomsmottagningen 

Vilka är vi?

Inom vår verksamhet Kvinnohälsovården och Ungdomsmottagningen arbetar cirka 120     medarbetare, som består av barnmorskor, medicinsk sekreterare, administratör, undersköterskor, läkare, psykologer och socionomer.

Inom Kvinnohälsovården och Ungdomsmottagningen driver vi många spännande förändringsarbeten och utvecklingsområden, där du i din roll som verksamhetsassistent kommer att bi involverad i olika steg.

Kvinnohälsovården och ungdomsmottagningen Halland finns i Falkenberg, Halmstad, Hylte, Laholm, Kungsbacka och Varberg.

Inom Kvinnohälsovårdens arbetar vi med graviditetsövervakning och förberedelse inför förlossning, föräldraskap och eftervård samt preventivmedelsrådgivning, förskrivning och insättning av preventivmedel. Vi utför gynekologiska cellprovskontroller.

Ungdomsmottagningen bedriver förebyggande och hälsofrämjande arbete för unga och strävar efter att vara en lättillgänglig och öppen mottagningsverksamhet för fysisk, psykisk, sexuell och reproduktiv hälsa.

Vem är du?

Vi söker dig som har en adekvat högskoleutbildning eller eftergymnasial utbildning så som utbildad medicinsk sekreterare alternativt har en utbildning som arbetsgivaren anser lämplig för tjänsten. Du skall ha erfarenhet av hälso och sjukvårdsarbete. Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan utrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Vi söker dig som har intresse av att driva digital utveckling tillsammans med oss. Kunskaper i Office-paketet är en förutsättning samt erfarenhet av protokollskrivning. Meriterande är kunskaper inom förekommande IT-system såsom Agresso, HAK och Platina samt VAS och Obstetrix.

Det är meriterande med relevant arbetserfarenhet samt erfarenhet inom förbättringsarbeten.

Arbetet kräver hög servicekänsla, lyhördhet, flexibilitet och noggrannhet. Du kan på ett pedagogiskt sätt förmedla information och har vilja och förmåga att arbeta på ett stödjande och utvecklande sätt. Att du har lätt för att samarbeta och är lösningsorienterad är något vi värdesätter.

Du har förmågan att planera och prioritera i det dagliga arbetet, du ser sammanhang och kan arbeta både självständigt och i team. Du behöver vara trygg med att stödja i utveckling och förbättringsarbeten och som person är du nyfiken och vill tänka nytt och proaktivt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet

Körkort B krävs för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/413
Kontakt
 • Katarina Sibelius, Verksamhetschef, 0790650166
Facklig företrädare
 • För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 073-1432106,IdaChristiansson
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb