Kvinnokliniken

Vi söker nu en sjuksköterska för ett vikariat på 6 månader, med möjlighet till förlängning till vår Gynekologiska enhet i Halmstad. Vi välkomnar dig som har ett genuint intresse för kvinnovård och gynekologi att ansöka och vara en del av vårt dedikerade team!

Om tjänsten

I denna roll kommer du ha möjlighet att rotera mellan avdelningen och mottagningen, vilket ger dig varierande arbetsuppgifter och erfarenheter. I uppdraget ingår bland annat: 

Vårdavdelning/dagvård

 • Utföra blodtransfusioner 
 • Vårda och stödja patienter som genomgår tidig abort eller behandling efter missfall
 • Vårda patienter som genomgår pleuratappning, ascitestappning och andra relevanta medicinska ingrepp

Vårdavdelning/slutenvård

 • Utföra vård och omvårdnad av patienter inom gynekologi
 • Ansvara för pre- och postoperativ vård för patienter som genomgår gynekologiska operationer
 • Tillhandahålla planerad postoperativ vård med fokus på patientens återhämtning
 • Hantera akuta inläggningar och ge akutvård vid behov
 • Vårda och stödja cancerpatienter i deras behandling och återhämtning

Mottagning

 • Erbjuda telefonrådgivning till patienter som behöver gynekologisk rådgivning
 • Vårda och stödja patienter som söker akut gynekologisk vård
 • Ge professionellt stöd vid gynekologiska operationer som utförs på mottagningen

Arbetstid: dag/kväll och helg. Vi arbetar 2 av 5 helger.

Om arbetsplatsen

Vår gynekologiska enhet består av vår slutenvårdsavdelning och även av en mottagningsverksamhet som är belägen på samma våningsplan i entré och mottagningsbyggnaden (EMB).

Avdelning 10 Gynekologi är en kirurgisk vårdavdelning för patienter med  gynekologiska sjukdomar och besvär samt med gynekologiska cancerdiagnoser. Avdelningen är en del av Gynekologiska enheten på Hallands sjukhus Halmstad och består av fem slutenvårdsplatser samt tre dagvårdsplatser. På avdelningens ”andra ben” huserar vår BB-avdelning samt BB-mottagning som bemannas av barnmorskor och undersköterskor. Samarbetet mellan BB och vår avdelning är en självklarhet och särskilt under natten.

Gynekologimottagningen är uppbyggd av olika team inom telefonrådgivning, abort, fertilitet, dysplasi, inkontinens, operation, vulva, endometrios och onkologi. Här arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sexolog och kurator. Mottagningen är öppen dagtid måndag till fredag och under öppettiden ansvarar vi också för den gynekologiska akutmottagningen. Gynekologiska mottagningen och gynekologiska avdelningen tillhör en enhet med en gemensam chef. Vi har ett nära samarbete mellan avdelning och mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för gynekologi. Tidigare erfarenheter av gynekologisk vård och mottagningsarbete är meriterande.

Som person är du trygg och stabil. Du har förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för patienternas välbefinnande. Då du samverkar med olika professioner, inom det egna teamet såväl som utanför, är det av största vikt att du har hög samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande med god förmåga att skapa goda relationer. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt mot såväl kollegor som patienter och närstående. Vidare ser vi att du har god kommunikationsförmåga och förmåga att hantera olika medicinska procedurer professionellt.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Då vi arbetar i flera olika datorsystem, som exempelvis VAS, 1177, TeleQ och Provisio behöver du ha goda datorkunskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om du är intresserad av detta vikariat och vill vara med och bidra till högkvalitativ vård inom gynekologi, ser vi fram emot din ansökan. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef Sevdije Zekaj, 035-136636.

Varmt välkommen att söka!

Våra erbjudanden

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat 6 mån. med möjlighet till förlängning.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1121
Kontakt
 • Sevdije Zekaj, Avdelningschef , 035-136636
Facklig företrädare
 • Pauline Henningsson, Vårdförbundet, 035-136683
Publicerat 2023-09-21
Sista ansökningsdag 2023-10-22

Tillbaka till lediga jobb