Närsjukvården Halland

Lockas du av att arbeta i en spännande variation av arbetsuppgifter där du har möjlighet att påverka din egen arbetssituation. Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat som distriktssköterska hos oss på Vårdcentralen Håsten!

Arbetsuppgifter

Arbetet som distriktsköterska består av telefonrådgivning, tidsbokning, egen mottagning för planerade och akuta mottagningsbesök. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut till vårdcentralens lättakut. Administrativa uppgifter ingår.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en väl fungerande vårdcentral, dina blivande kollegor har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi arbetar med Team/Rond, chatt, lättakut, infektionsmottagning med mera. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant i vår utveckling. 

Tjänsten som utlyses är ett vikariat från 2023-08-21 - 2024-01-31 med ev möjlighet till förlängning. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Håsten, som ligger centralt i Varberg, har cirka 7100 listade patienter och knappt 30 medarbetare. Vi har såväl akut som planerad verksamhet till läkare, fysioterapeut, kurator, psykolog och distriktssköterska/sjuksköterska. Vi har flera olika mottagningar med specialistutbildad personal: astma/ KOL-mottagning, BVC, diabetesmottagning, fysioterapimottagning, kuratorsmottagning m.m.

Det är en trivsam arbetsplats i fräscha lokaler där man hör många glada skratt och där alla kompetenser finns väl samlade. Vi är utbildningsinriktade och tar emot såväl sköterske-, sekreterar- och läkarstuderande samt AT- och ST-läkare. 

Hos oss kommer du mötas av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss i. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad distriktssköterska. Du ska ha bred erfarenhet av såromläggningar, rådgivning och vaccination. Goda kunskaper i det svenska språket förutsätts. Det är även önskvärt med kunskaper i engelska. I den här rollen förväntas du ha goda datorkunskaper och erfarenhet av VAS, Lifecare, chat och 1177 premieras.

Som person har du alltid patienten och verksamheten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen samt har ett gott och professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. Vi ser även att du är noggrann, flexibel och har en positiv inställning till utvecklingsarbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdagen.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2023-08-21 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/630
Kontakt
  • Paula Bertilsson, Verksamhetschef VC Håsten, 0768-482019
Facklig företrädare
  • Melisa Melkic, Vårdförbundet, 0340-482020(receptionen)
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb