Medicinsk diagnostik Halland

Är du röntgensjuksköterska med flera års erfarenhet och söker efter ett omväxlande och meningsfullt arbete? Då har vi jobbet för dig! Vi söker nu två sektionsansvariga röntgensjuksköterskor till våra avdelningar för Skelettröntgen och Intervention. 

Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

Om arbetet

Röntgenmottagningen i Varberg är en modern klinik, med bred radiologisk verksamhet som utför drygt 70 000 undersökningar/år. Vi är flera olika personalkategorier i blandade åldrar vilket ger en fin sammanhållning och vi arbetar tillsammans för patientens bästa.

Vi utlyser två tjänster, en till vår interventionsverksamhet och en till vår skelettsektion. Uppdraget som sektionsansvarig är ett förordnande med ett lönetillägg under tiden som du har uppdraget. Du anställs som röntgensjuksköterska. Arbetet under uppdraget är förlagd till dagtid, vardagar.

Om tjänsten på interventionsverksamheten:

Här utför vi flera olika interventionsundersökningar, både planerade och akuta. Vi har två interventionslabb, Siemens Artis. Här kommer du att som sektionsansvarig vara med och arbeta med att utveckla metoder och metodbok tillsammans med sektionsansvarig radiolog. I uppdraget ingår att utbilda och lära upp studenter och kollegor samt utfärda körkort för utrustningen.

Du kommer att prioritera vissa undersökningar samt ansvara för bokning av vissa akuta undersökningar. I tjänsten ingår det även ansvar för inköp av material enligt gällande avtal.

Om tjänsten på skelettsektionen:

På vår skelettsektion utför vi alla typer av slätröntgenundersökningar. Vi har tre utrustningar för skelettröntgen. En Siemens Ysio Max och två Siemens Multitom RAX, varav en RAX med 3D-funktion. Vi har också två mobila enheter, Siemens Mira.

Du kommer att samarbeta med ortopedläkarna för framtagande av nya undersökningar. Just nu pågår t ex utveckling av belastade 3D undersökningar. Utveckling av skelettsektionen sker i samråd med sektionsansvarig radiolog. Du kommer att ansvara för utbildning/upplärning av studenter/kollegor på samtliga skelettutrustningar, samt utfärda körkort. Du kommer också ansvara för att vår metodbok är uppdaterad och för att ta fram nya rutiner.

Du anger i ansökningsförfarandet vilken av tjänsterna du är intresserad av att söka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska med flera års erfarenhet som är intresserad av intervention och genomlysning eller skelettröntgen.

Du har god samarbetsförmåga och är duktig på att kommunicera och lösa problem tillsammans med dina kollegor. Du har lätt för att anpassa dig till nya situationer och har ett flexibelt förhållningssätt där du ser möjligheter i de förändringar du möter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdagen.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön + Lönetillägg
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/603
Kontakt
  • Yvonne Petersson, Avdelningschef, 0340-481298
Facklig företrädare
  • Susanne Malm Helgesson, Vårdförbundet, 0340-481297
Publicerat 2023-05-04
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb