Hallands Sjukhus Halmstad

Då en av våra kollegor går på föräldraledighet erbjuder vi nu ett längre vikariat som kontaktsjuksköterska i bröst- och melanomteamet.

Om tjänsten

I din roll som sjuksköterska i bröst- och melanomteamet kommer du assistera läkaren vid olika undersökningar och ingrepp, delta vid diagnosbesked, planera för patientens fortsatta handläggning samt ha egen mottagning. 

Som kontaktsjuksköterska är du en viktig del av bröst- och melanomteamet och har en viktig sammanhållande funktion i patientens vård. Du kommer även ansvara för Tele Q men även hålla kontakt med patienterna i Min vårdplan på 1177.

Arbetstiderna är dagtid, måndag till fredag.

Om oss som arbetsplats

På Hallands sjukhus i Varberg och Halmstad finns bröstteam som består av bröstkirurger, kontaktsjuksköterskor, undersköterskor, mammografiläkare, sjukgymnaster, patologer, onkologer, SVF-koordinator, teamsekreterare samt operationskoordinator.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska och har arbetat i yrket några år, erfarenhet av kirurgisk vård är meriterande. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, ser möjligheter istället för hinder. Du är serviceinriktad med intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du är lyhörd och har god samarbetsförmåga eftersom du kommer att ingå i ett team av olika professioner.. Stor del av arbetet är självständigt. Vi kommer att lägg stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% . Vikariat 23-09-01 - 24-08-31.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/546
Kontakt
  • Frida Lundin, Avdelningschef, 035-134631
Facklig företrädare
  • Alexandra Roberg, Vårdförbundet , 035-131183
Publicerat 2023-05-26
Sista ansökningsdag 2023-06-14

Tillbaka till lediga jobb