Psykiatrin Halland

Arbetsuppgifter

På ADHD-mottagningen arbetar du som sjuksköterska huvudsakligen med läkemedelsuppföljning och rådgivning, både via telefon och genom besök. Arbetet är självständigt kombinerat med ett tätt samarbete med ansvarig överläkare.

Övriga arbetsuppgifter som ingår i tjänsten är att leda föräldrautbildningar, handleda studenter samt bevaka och hantera ärenden i 1177 och via telefon i systemet TeleQ.

Om arbetsplatsen

ADHD-mottagningen inom BUP Halland finns i Halmstad och tar emot patienter från hela länet. Här arbetar läkare, sjuksköterskor och sekreterare i ett tätt samarbete. Vi erbjuder specialistpsykiatrisk bedömning, diagnostisering, utredning och behandling genom samtal och/eller läkemedel för de som har okomplicerad ADHD.

Som anställd hos oss arbetar man i ett litet team med god sammanhållning och vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten. Digitaliserade vårdkontakter är ett annat utvecklingsområde som vi jobbat intensivt med sista tiden och som nu finns tillgängligt som komplement till fysiska patientbesök. Vi arbetar mycket och gärna med personlig vidareutveckling och kompetenshöjning för dig som anställd så att vi tillsammans kan möta barn och ungdomars olika behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har du en vidareutbildning inom psykiatri och tidigare erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar ser vi det som meriterande.

Arbetet kräver att du har ett tydligt patientfokus och klarar av att arbeta i ett högt tempo när det behövs. God samarbetsförmåga liksom trygghet i att arbeta självständigt är grundläggande egenskaper för tjänsten. Du är flexibel i ditt arbetssätt och värderar samarbetet med dina kollegor högt för att nå resultat. För dig är det självklart med ett gott bemötande mot patienter, deras anhöriga och dina kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/462
Kontakt
  • Jennie Kihlman, Avdelningschef, 072-5120928
  • Annica Wallerstedt, Sektionsledare, 035-131025
Facklig företrädare
  • Tobias Malm, Vårdförbundet, 035-131025
Publicerat 2023-03-29
Sista ansökningsdag 2023-05-03

Tillbaka till lediga jobb