Hallands Sjukhus

Vi söker nu en medarbetare till vårdadministrationen inom område 3 med placering på kirurgmottagningen i Halmstad. Som medicinsk sekreterare kommer du få ett varierande arbete som är roligt och intressant, med omväxlande och ansvarsfulla arbetsuppgifter. Vill du utvecklas i din yrkesroll och vara med och göra skillnad, då ska du jobba hos oss, då vårt arbete ständigt utvecklas!

Arbetsuppgifter

I rollen som medicinsk sekreterare arbetar du med alla yrkesgrupper på mottagningen/ avdelningen och är en viktig del i vårdprocessen, där du arbetar i team, ger service och har kontakt med patienter. Arbetet är omväxlande och består av journaldokumentation, intyg, telefonservice, posthantering samt förekommande administrativa arbetsuppgifter kopplade till vårdadministrativa flödet.

Om arbetsplatsen

Vårdadministrativa enheten, område 3 Hallands sjukhus, är ett eget verksamhetsområde och har uppdraget att ge administrativt stöd och service till områdets kliniker som är kirurgikliniken, operations- och intensivvårdsklinikerna, ortopedikliniken, urologikliniken och onkologi- och palliativmedicinkliniken. Den sammanhållna organisationen för medicinska sekreterare möjliggör ett flexibelt arbetssätt där våra fokusområden är journaldokumentation, IT-stöd och administrativt stöd till vårdens processer. Inom vår verksamhet arbetar cirka 80 medarbetare.

Hallands sjukhus genomför en omfattande kompetensomställning av alla medicinska sekreterare som syftar till ökad kompetens för våra medarbetare i den digitala omställningen.

Medicinsk sekreterare på kirurgmottagningen Halmstad

Kirurgimottagningen i Halmstad är en allmänkirurgisk specialistmottagning för nybesök och återbesök. Här görs också mindre ingrepp. På kliniken arbetar tvärprofessionella team som inkluderar medicinska sekreterare inom bröst-, mag-tarm-, endokrin och kärlkirurgi. Till kirurgimottagningen hör också en skopimottagning. Som medicinsk sekreterare på kirurgmottagningen ingår du i team och deltar i arbetet med att planera teamets arbete och sköter den viktiga dokumentationen runt patienten.  

Om dig

Vi söker dig som uppskattar variation, är ansvarstagande och tycker om att vara i förändring. Du är utbildad medicinsk sekreterare och har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både skriftligt och muntligt. Du har god datorvana och du gillar och har fallenhet för att kunna hantera många arbetsuppgifter samtidigt.

Du har även förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du kan arbeta både självständigt och i team och du bidrar till en god stämning i teamet. Som person är du utpräglat serviceinriktad, lyhörd, noggrann samt stabil.

Meriterande är erfarenhet från tidigare medicinsk sekreterartjänst, kunskaper i journalsystemet VAS. Erfarenhet och kunskap i olika IT-system väger tungt. Vi ser engagemang, initiativtagande och flexibilitet som viktiga egenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/386
Kontakt
  • Rebecca Wallin, Avdelningschef, 0720-840781
Facklig företrädare
  • Slavica Olander, Vision, 0725-716104
Publicerat 2023-03-13
Sista ansökningsdag 2023-04-02

Tillbaka till lediga jobb