Hallands Sjukhus

Vi söker nu en ny kollega som vill bli en del i vårt team på Operationsavdelningen på Hallands sjukhus Varberg!

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå som en värdefull kompetens i teamet på operationsavdelningen med sedvanliga arbetsuppgifter som anestesisjuksköterska. Som specialistsjuksköterska hos oss kommer du att arbeta i team och välkomnas av ett arbetslag som präglas av engagemang, nyfikenhet och inte minst värme och omtanke. Vi erbjuder dig ett personlig anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Om arbetsplatsen

På operationsavdelningen på Hallands sjukhus Varberg arbetar drygt 100 medarbetare, fördelade på operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor och undersköterskor. Avdelningen har nio moderna salar där cirka 7 000 ingrepp utförs årligen inom ortopedi, kirurgi, gynekologi, urologi, medicin och öron.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. För denna tjänst är det viktigt att ha god förmåga och uppskatta såväl arbete i team som självständigt arbete. Det är viktigt att du är flexibel och kan anpassa dig till en föränderlig miljö och ställa om utifrån verksamhetens behov. Det är också viktigt att kunna bidra med förbättringsmöjligheter som utvecklar verksamheten, för ett gott arbetsklimat. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/378
Kontakt
  • Pia Gjelstrup, Avdelningschef, 0340-580244
Facklig företrädare
  • Ida Hyltbäck, Vårdförbundet, 0340–481116
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-04-04

Tillbaka till lediga jobb