Utvecklingsavdelningen

Nu kraftsamlar Halland sjukhus och söker dig som vill vara med och utveckla Hallands sjukhus för att fortsätta erbjuda den bästa specialistsjukvården med patienter som medskapare i sin vård utifrån deras behov och förmåga!

Om tjänsten

Utvecklingsavdelningen är tillsammans med HR, Ekonomi och informatik, Kansliavdelningen, Läkemedelsenheten och Medicinsk teknik Halland en del i område Lednings- och verksamhetsstöd på Hallands sjukhus. Vårt gemensamma uppdrag är att stödja Hallands sjukhus genomförande av grunduppdragen att ge specialiserad somatisk akutsjukvård, genomföra planerad vård och i att stödja i vårdens utveckling och innovation.

Utvecklingsavdelningens målbild och uppdrag har fokus på hållbar utveckling och utbildning. Som verksamhetsutvecklare hos oss kommer du ha ett roligt och utvecklande arbete med att utreda, koordinera och planera utvecklingsuppdrag och implementering av beslut. Du utgör metodstöd i uppdrag, projekt och implementeringar i partnerskap inom Hallands sjukhus och Region Halland.  Du arbetar både självständigt och i team.

I rollen ingår att engagera, motivera och skapa förutsättningar för medarbetare och chefer på Hallands sjukhus att vidareutveckla verksamheten liksom att tillvarata patienternas kraft och förmåga att vara medskapare i sin vård. Arbetsuppgifterna utgår från beslutade mål för Hallands sjukhus och Region Halland.

I din roll som verksamhetsutvecklare är dina uppgifter varierande och handlar till exempel om att:

  • Bidra till att öka förmågan att nyttja digitala verktyg, teknik och automatisering.

  • Stödja och samordna utveckling, implementering och nyttorealisering av framtidens vårdinformationssystem.

  • Bidra med metodstöd i patientsäkerhet, kvalitetsutveckling och Lean, för förbättrade vårdprocesser och personcentrerad vård.

Tjänsternas placering är i Halmstad eller Varberg enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård. Erfarenhet av arbete med ledningsansvar, förändrings- och utvecklingsarbete och verksamhetstrategin Lean är meriterande liksom arbete med processer och patientens väg i vårdens övergångar. Vidare bör du ha en god förmåga att leda en implementering så att ny kunskap omsätts i praktiken.

Har du dessutom kunskaper inom tjänstedesign, digitalisering, analys, statistik, uppföljning projektledning, kommunikation och facilitering ser vi det som positivt.

Du har förmågan att skapa nätverk och kan leda komplexa uppdrag. Rollen kräver också att du är strukturerad och har en mycket god administrativ förmåga. Som person är du analytisk, lyhörd och kommunikativ och kan samverka med chefer och medarbetare på olika nivåer i organisationen. Du kan lösa uppdrag både självständigt och tillsammans med andra och bidrar med energi och gott samarbetsklimat i teamet. Genom nyfikenhet och förmåga att tänka nytt engagerar du andra i din omgivning. Här ser vi att din kommunikativa förmåga, ditt engagemang och flexibilitet är starka attribut hos dig. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi utgår från ett löpande urval i denna rekrytering och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vad vi kan erbjuda dig som anställd.
Förmåner - Region Halland

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg eller Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/374
Kontakt
  • Lena Gustafsson, Bitr. verksamhetschef, 0702-303898
Facklig företrädare
  • För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 035-131179
Publicerat 2023-03-10
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb