Närsjukvården Halland

Nu söker vi fysioterapeut som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team! Låter det spännande? Passa då på att söka dig till oss på Vårdcentralen Breared redan idag!

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut på vår vårdcentral kommer du att arbeta med en bred patientgrupp, från unga idrottare till äldre personer som behöver hjälp med rehabilitering efter en operation eller skada.

Du ger individuell bedömning och behandlingsplaner där du vägleder patienterna till att påverka sin egen hälsa. Vidare innebär det att utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet. I arbetsuppgifterna ingår även att göra en första bedömning vad gäller patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen.  Ditt arbete sker i nära samarbete med andra professioner för att kunna ge en heltäckande vård till våra patienter.

Om arbetsplatsen

Vi på Breared har nu vuxit oss tillräckligt stora för att vara en självständig vårdcentral, från att tidigare varit en filial till Västra Vall. Vi ligger i ett expansivt område vara fem minuter från centrum. 

Personalen består av en samling erfarna och kvalificerade läkare, sjuksköterskor och administrativ
personal som alla har en passion för att ge den bästa möjliga vården till sina patienter.

Vårdcentralen har också en varm och välkomnande atmosfär, med ett fokus på att skapa en personlig och empatisk relation med varje patient. Personalen arbetar tätt tillsammans för att se till att patienterna får den omsorg och stöd som de behöver för att återhämta sig och förbättra sin hälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. fysioterapeut eller sjukgymnast och vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet från primärvård. Meriterande är om du har utbildning i akupunktur. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. 

Det är viktigt att du har en god förmåga att kommunicera med patienter och andra vårdpersonal, samt har en förmåga att arbeta självständigt och ta beslut om patientvård. Du måste också ha en hög grad av empati och förståelse för patienternas behov. Ett stort plus är om du är en driven person som gillar att jobba med utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/590
Kontakt
  • Erica Winbo, Verksamhetschef, 070-2761702
Facklig företrädare
  • Anna Franzén, SACO, 0300-569259
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-06

Tillbaka till lediga jobb