Vårdcentralen Halland

Arbetsuppgifter

Från och med första februari 2024 slutar alla 24 regionägda vårdcentraler i Vårdcentralen Halland att ta in hyrläkare från bemanningsföretag. Som en åtgärd kommer Vårdcentralen Halland under 2024 att starta upp en resurspool. Den kommer fungera som en intern bemanningspool för allmänspecialister och kommer vid vakanser eller för förstärkning bemanna olika vårdcentraler med sedvanliga arbetsuppgifter i offentlig regi. Resurspoolen är nu i behov av att rekrytera två allmänspecialister fördelat över norra och södra Halland.

Som allmänspecialist i Vårdcentralen Halland är patienten i fokus och vi jobbar efter våra gemensamma målbilder:

  • Hos oss är du alltid välkommen
  • Tillsammans hjälper vi dig till ett friskare liv
  • Att välja oss ska vara enkelt

Vi söker dig som är specialist i allmänmedicin. Vi vill att du är med och bygger framtiden med oss och att du vill ge vidare av den erfarenhet och kunskap du har till våra patienter och arbetskamrater inom Vårdcentralen Halland.

Om arbetsplatsen

Närsjukvården Halland satsar inför en spännande framtid i snabb förändring. Alla medarbetare inom Vårdcentralen och Folktandvården står inför utmaningen att skapa en god och nära vård för befintliga och blivande kunder i regionen. En vård som ska vara enkel att välja, tillgänglig på nya sätt och välkomnande för alla.

Närsjukvården Halland är organiserad i två områden: Vårdcentralen Halland och Folktandvården Halland. I området Vårdcentralen Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, en palliativ vårdavdelning och särskilda uppdrag.

Vi har kontor både i Varberg och Halmstad och varifrån du kommer att utgå väljs efter dina förutsättningar.

Inom Vårdcentralen Halland får du arbete i en lärorik miljö med goda utvecklingsmöjligheter och vi har regelbundna interna utbildningar. Ditt uppdrag erbjuder omväxling och trygghet i kombination.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är färdigutbildad allmänspecialist. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med digital vård. För den här tjänsten krävs B-körkort.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Har du övriga språkkunskaper är det meriterande.

Du är initiativtagande, självgående, flexibel, stabil och strukturerad. Du har god samarbetsförmåga. Vi tror du har en stor nyfikenhet för nya uppdrag! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

Att arbeta inom bemanningsenheten kräver både erfarenhet och flexibilitet, därför erbjuder vi lönetillägg till våra tillsvidareanställda.

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd samt som allmänspecialist.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad eller Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/403
Kontakt
  • Catrin Nordstedt, Biträdande Områdeschef, 073-2315663
  • Anna Rundberg, Områdeschef, 0720-854094
Facklig företrädare
  • Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56000(vxl)
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-24

Tillbaka till lediga jobb