Städ och Vårdnära service

Nu söker vi ett chefsstöd till Städ och Vårdnära service i Varberg. Är du en fena på att strukturera och prioritera? Gillar du ett omväxlande arbete med många kontaktytor? Då har vi jobbet för dig!

Arbetsuppgifter

I din roll som chefsstöd hos oss utgör du ett viktigt stöd till Regionservice chefer. Här stöttar du i administrativa delar kopplat till chefernas uppdrag. 

Tongivande arbetsuppgifter i din roll:

  • Beställningar, inköp, stöd vid direktupphandling
  • Fakturering, administrering, uppföljning
  • Rekrytering, administrering av lön och bemanningssystem, schemahantering
  • Registervårdsarbete i våra system
  • Felanmälningar
  • Rapportering
  • Stödresurs i planering av storstäd (sammanhållande funktion)
  • Revidering av rutiner och sammanhållande funktion med arbetet med ständiga förbättringar 

Om arbetsplatsen

Området Städ- och Vårdnära service levererar tjänster inom hela Region Halland - sjukhusen, regionens vårdcentraler och tandvårdskliniker samt administrativa verksamheter. Inom städ utför vi regelmässig städning, smittstädning, storstädning med mera.

Vårdnära serviceuppgifter innebär att avlastar vårdpersonalen i arbetsuppgifter som inte är vårdrelaterade, såsom patientkök, förrådshantering, hantering av miljöstationer etcetera. Hos oss arbetar cirka 230 medarbetare.

I din arbetsgrupp i Varberg finns tre teamsamordnare och vi arbetar också tätt ihop med våra kollegor i Halmstad och i Kungsbacka. Du är stöd till tre chefer i Varberg.

Regionservice är Region Hallands serviceorganisation. Vår målsättning: Värdeskapande partner för stöd och service, innebär att vi i vårt uppdrag hjälper våra kunder att fokusera på sin kärnverksamhet. Vi är ca 600 medarbetare i vår förvaltning som är verksamma över hela länet. Förvaltningen är organiserad i en stab- och ledningsfunktion och fem verksamhetsområden som utför en mängd olika typer av servicetjänster. Dessa områden är Gemensam administrativ service, Logistikservice, Måltidsservice, Städ och vårdnära service samt Teknik och fastighet.  

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk examen eller arbetslivserfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Har du utbildning inom ekonomi eller administration ser vi det som meriterande. För den här tjänsten ser vi att du har några års erfarenhet av arbete inom administration. Du har även erfarenhet av att arbeta med rekrytering samt schemaläggning av 50-100 medarbetare.

Vi förväntar oss att du har mycket goda kunskaper i Officepaketet och god förmåga att lära in och hantera andra förekommande system. Vi ser även att du har erfarenhet av att driva eller vara en del av olika projekt då vi står inför en digitalisering och modernisering av verksamheterna inom dom närmsta åren. Det är meriterande om du tidigare arbetat enligt LEAN. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. För tjänsten krävs B-körkort.

Som person har du en stark egen inre motor och initiativförmåga samt uthållighet. Du är analytisk, strukturerad och har förmåga att prioritera. Vi ser även att du behöver kunna arbeta självständigt. Eftersom du kommer att arbeta både lokalt och samverka med olika avdelningar ställer vi höga krav på din kommunikation- och inte minst din samarbetsförmåga. Du har en förmåga att agera lösningsorienterat och vara flexibel när situationen så kräver. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/275
Kontakt
  • Anita Thoursie, Avdelningschef Städ och VNS Norr, anita.thoursie@regionhalland.se
Facklig företrädare
  • Jeannette Miller, Vision, 073-1432084
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-04-17

Tillbaka till lediga jobb