Vårdcentralen Halland

Vill du bli en del av vårt engagerade och kompetenta team av professionella vårdarbetare? Vi söker en sjuksköterska som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Västra Vall sommaren 2023, en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor! 

Din roll

Som sjuksköterska kommer du att få arbeta på läkarmottagningen, där arbetsuppgifterna består av telefonrådgivning, tidsbokning, samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut. Hos oss arbetar vi aktivt i olika vårdsystem för att ha kontakt med patienter och andra aktörer, vilket även du kommer få jobba med. Här arbetar vi med daglig teamrondning. Arbetet är förlagt till vardagar, måndag till fredag. Vissa kvällar och helger bemannar vi Kvälls- och helgmottagningen.

Vårdcentralen Västra Vall är belägen mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet. Vi har för närvarande cirka 15 000 personer listade hos oss.

Vi söker dig för en timanställning under sommaren där du får pass utefter behov. Det finns goda möjligheter till fortsatt arbete hos oss efter sommaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av att ha arbetat på vårdcentral, akutmottagning eller motsvarande är meriterande.

Vi söker en positiv och engagerad kollega som vill vara en del av vårt arbetslag. Som person är du serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga, hög flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift. Vi ser att din datorvana är god. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningsperioden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Timanställning
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/710
Kontakt
  • Linn Hultfeldt, Avdelningschef , 0724-561878
Facklig företrädare
  • Vivi Bengtsson, Vårdförbundet, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-05-24
Sista ansökningsdag 2023-06-07

Tillbaka till lediga jobb