Vårdcentralen Falkenberg

Vill du jobba på en arbetsplats som ger möjlighet till kunskaps- och kompetensutbyte mellan en bredd av professioner? Söker du variation i det dagliga arbetet och möjligheten att påverka utvecklingen av din verksamhet? Då kanske du är vår nya kollega!

Om tjänsten 

I tjänsten som ST-läkare ingår bl.a. att undersöka, utreda, bedöma och behandla patienter. Du är en viktig del av verksamhetens utveckling och är med och driver mottagningens arbete framåt.

Som ST-läkare hos oss får du god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektor.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral. För närvarande har drygt 11 000 patienter valt att lista sig hos oss. Arbetsplatsen ligger centralt i Falkenberg och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Välfungerande buss- och tågtrafik möjliggör pendling från Halmstad, Varberg och Kungsbacka, liksom från Göteborg.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkar- och distriktssköterskemottagning, laboratorieverksamhet, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator/psykolog, BVC, sköterskemottagningar för Astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Vi kan även erbjuda våra patienter mindfulness-grupp, REDO, smärt-skola, artros-skola och vi har även ett tvärprofessionellt team som arbetar med psykisk ohälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare och som har ett genuint intresse för allmänmedicin.

Förutom god medicinsk kompetens ser vi att du är noggrann och mångsidig i ditt arbete. Vi arbetar med ett stort patientfokus och det kräver engagemang hos dig både i din yrkesroll men också i att engagera andra professioner där det behövs. Du är van att ta egna initiativ och hanterar dina arbetsuppgifter på ett ansvarfullt sätt. Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt och bemötande till patienter och arbetskamrater. Vidare tillför du kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden så välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/695
Kontakt
  • Eva Hedbrandh, verksamhetschef, 0729852477
Facklig företrädare
  • Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56000(vxl)
Publicerat 2023-05-19
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb