Hallands Sjukhus Halmstad

Har du vårderfarenhet och söker en spännande tjänst där du får möjligheten att vara med och utveckla Infektionskliniken inom Region Halland? Då är du varmt välkommen att söka tjänsten som biträdande avdelningschef hos oss!

Vi erbjuder en stimulerande roll med stora möjligheter till såväl personlig som kompetensrelaterad utveckling.

 

Arbetsuppgifter

Som biträdande avdelningschef arbetar du för en god arbetsmiljö där du tillsammans med kollegor skapar en trygg och stabil arbetsplats. Avdelningschefen är den som har huvudansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö. Som biträdande chef kommer du att fungera som stöd till avdelningschefen, tillsammans fördelar ni arbetet.  

I din roll ingår kort- och långsiktig personalplanering, kompetensförsörjning och mötesplanering. Du bidrar även till att varje medarbetare känner delaktighet och ansvar inför verksamhetens uppdrag. I arbetsuppgifterna ingår även IT-relaterad administration inom personal- och ekonomisystem samt avvikelsehantering. 

Du ingår i klinikens ledningsgrupp och kommer vara en viktig del i att leda, utveckla, följa upp och driva verksamheten i riktning mot ständiga förbättringar. I arbetet ingår även att bidra till utveckling av kompetens, arbetssätt och kvalitet. Du är direkt underställd avdelningschefen som du ersätter vid dennes frånvaro. Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett chefsförordnande om två år.

 

Om arbetsplatsen

Infektionskliniken står för den specialiserade infektionssjukvården i Halland och är belägen på Hallands sjukhus Halmstad. Vi är en mindre klinik som består av en vårdavdelning och en specialistmottagning, med både akut och planerad mottagningsverksamhet. Kliniken är en väl fungerande verksamhet med engagerade medarbetare och en stabil läkargrupp som samarbetar nära med övriga professioner. Det finns en stark tillhörighetskänsla och en tydlig ambition i att alltid göra det bästa för patienten.

Infektionsavdelningen har 20 vårdplatser för patienter med svårare infektionstillstånd eller smittsamma sjukdomar som kräver isolering. På kliniken arbetar cirka 75 medarbetare.

 

Kvalifikationer

Du som söker har lämplig högskole-/universitetsutbildning inom hälso/-sjukvård eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av arbete inom hälso-och sjukvården, gärna inom slutenvård. Meriterande är om du tidigare har arbetat med utvecklings- och förbättringsarbete.

Som person är du utvecklings- och samverkansorienterad. Du ser och tar ansvar för helheten, följer upp, återkopplar och ger dina kollegor stöd och möjligheter till utveckling. Du förstår vad som skapar engagemang och motivation och kan använda det i dialog med kollegor. I din roll bidrar du till teamkänsla, involverar och entusiasmerar. Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering planerar vi att genomföra intervjuer vecka 24. 

 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete. Klicka här för att läsa mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i två år.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/682
Kontakt
  • Carina Glans, Avdelningschef, 035-136589
Facklig företrädare
  • Malin Ruthström, Vårdförbundet, 035-131000(vxl)
  • Lakshmi Gustafsson, Kommunal, 035-131000(vxl)
  • Ann-Lena Sevandersson, Vision, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-08

Tillbaka till lediga jobb