Medicinsk diagnostik Halland

Vi söker nu en engagerad biomedicinsk analytiker till Transfusionsmedicin i Halmstad. Är du vår nya kollega som vill vara en del av vårt härliga team av kollegor där du får möjlighet att utvecklas i din yrkesroll? I så fall ser vi fram emot din ansökan. 

Arbetsuppgifter

På Transfusionsmedicin arbetar vi med givarrekrytering, blodgivning, komponentframställning samt blodgruppsserologiska analyser och undersökningar. Verksamheten bedrivs dygnet runt årets alla dagar där personal från Klinisk kemi bemannar nattetid. Du börjar arbeta dagtid men tjänsten kommer innebära kvälls- och helgarbete.

Du får ett självständigt och utvecklande arbete här hos oss, samtidigt som du arbetar i ett härligt sammansvetsat team!

Vi satsar på individuell kompetensutveckling! Vi vill att våra medarbetare har en bred kompetens och kunna utföra flera olika arbetsuppgifter, det är så vi skapar en stark arbetsgrupp. För oss är ett gott samarbetsklimat och lagkänsla en viktig pusselbit i vår verksamhet. Kvalitetskänsla med hög servicenivå ser vi som en självklarhet hos våra medarbetare.

Om arbetsplatsen

Klinisk kemi och transfusionsmedicin i Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Falkenberg. Vår verksamhet är i ständig utveckling och bedrivs i moderna lokaler. Vi är en ackrediterad verksamhet vilket ställer höga krav på kompetens, dokumentation och kvalitetssystem.

På Transfusionsmedicin Halland tar vi årligen emot ca 12 000 blodgivare (Halmstad, Varberg, Falkenberg), framställer blodkomponenter samt utför ca 60 000 blodgruppsserologiska analyser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt i slutfasen av din utbildning.

Du har stor förståelse för kundens behov och ett intresse för att ständigt utveckla och förbättra kvalitén på vårt arbete. Du arbetar strukturerat, ansvarsfullt och trivs med att arbetstempot under vissa perioder är högt. För oss är det viktigt att du känner ansvar för det du arbetar med. 

Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/658
Kontakt
  • Carina Johansson, Avdelningschef, 035-131819
Facklig företrädare
  • Ann-Marie Bergdahl, Vårdförbundet , 035-131828
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb