Närsjukvården Halland

Vill du bli vår nya arbetsterapeut? Vårdcentralen Tvååker erbjuder dig ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang och passion driver vårdcentralens utveckling framåt.

Om tjänsten

Arbetsterapeutiska arbetsuppgifter som rehabilitering efter skada/sjukdom, handrehabilitering,
ergonomisk rådgivning, utprovning av hjälpmedel, bostadsanpassning och övrig vardagsrehabilitering. Vi träffar våra patienter på såväl mottagning som i hemmiljön. Gruppverksamhet förekommer där arbetsterapeuten är involverad. I Varbergsområdet finns det nätverk av arbetsterapeuter för kollegial samverkan.

Tjänstgöring är uppdelad mellan Vårdcentralen Tvååker och Vårdcentralen Veddige, 60% resp. 40%

Om oss som arbetsplats

Vårdcentralen Tvååker är en trivsam vårdcentral och arbetsplats där vi tillsammans arbetar för patientens bästa och där alla i teamet hjälps åt. På Vårdcentralen Tvååker är vi är cirka 25 medarbetare som arbetar med att ta hand om våra 6 200 listade patienter. För oss är det viktigt att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss. På Vårdcentralen Veddige finns även en arbetsterapeutkollega.

Vi erbjuder en välfungerande vård och har förutom läkarmottagning en stabil tvärprofessionell vård med distriktssköterskor, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapeut, psykolog och lab. Vi har även ett psykosocialt team och är också asylnod, vilket innebär att vi har ett särskilt ansvar för planering och genomförande av hälsoundersökningar.

Vårdcentralen ligger centralt i samhället Tvååker. Hit tar du dig lätt med kollektivtrafik då vi endast är en kvart ifrån Varberg. Om du kör bil så har vi goda parkeringsmöjligheter och ligger nära motorvägsavfarten. Vi delar lokal med apotek och äldreboende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och har du erfarenhet från primärvård är det meriterande. Till den här tjänsten behöver du ha B-körkort.

Vi ser att du är nyfiken på förändringsarbete och gillar utmaningar då vi har stort fokus på detta. Du är van vid att arbeta självständigt och känner dig trygg i din yrkesroll. För tjänsten är det viktigt att du har förmågan att kommunicera effektivt med patienter, anhöriga och andra vårdgivare, vi ser att du har förmågan att bygga tillitsfulla relationer med våra patienter. Du är flexibel, kreativ och kan hitta innovativa lösningar för för att stödja våra patienters rehabilitering och anpassa behandlingsplanerna utefter de framsteg och utmaningar som den enskilda individen är i behov av. Vi arbetar även i team vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% (fördelat mellan VC Tvååker, VC Veddige)
Ort Tvååker och Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/364
Kontakt
  • Johanna Molander, Vårdcentralschef, 072-1431901
Facklig företrädare
  • Anna Franzén, Saco, 0300-569259
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb