Hallands Sjukhus

Hos oss har du som medarbetare möjlighet att vara med och påverka och förbättra den vård vi bedriver och du erbjuds att aktivt vara med och forma vår avdelning. Välkommen att bli en av oss i sommar!

Arbetsuppgifter

Här på Vårdavdelningen Kungsbacka bedrivs vård dygnet runt inom rehabilitering, geriatrik, postoperativ vård samt palliativ vård 365 dagar om året. Patienterna har remitterats från andra sjukhus eller primärvården. Hos oss arbetar du på en arbetsplats kännetecknad av god laganda, humor och hög ambitionsnivå där varje medarbetare är en viktig länk.

Som sjuksköterska kommer du att ingå som en värdefull kompetens i team tillsammans med läkare, undersköterskor, fysioterapeuter, arbetsterapeuter och kurator. Du utför sedvanliga arbetsuppgifter för en sjuksköterska på slutenvårdsavdelning där arbetet är ansvarsfullt och kräver kunskap, skicklighet och ett stort hjärta. För oss är det viktigt att du trivs på arbetet, och vi strävar därför efter att alla ska ha en god arbetsmiljö.

På den här tjänsten arbetar du dag/kväll/helg.

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus Kungsbacka ligger i en av Sveriges mest expansiva kommuner med 80 000 invånare och erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har dagkirurgisk inriktning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av palliativ vård och/eller rehabilitering. Erfarenhet av IT-systemen VAS, NCS och Lifecare är meriterande. Beroende på vad du har med dig i din ryggsäck erbjuder vi ett individuellt introduktionsprogram anpassat efter dina tidigare erfarenheter.

Som person har du en positiv grundinställning till din omgivning och arbetar gärna i team. Vi värdesätter att du är ansvarstagande och har en god samarbetsförmåga. Du har lätt för att lyssna och kommunicera med patienter, närstående och kollegor. Som sjuksköterska hos oss är du dessutom engagerad, tar initiativ och verkar för en modern sjukvård. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Vikariat juni - augusti 2023.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/312
Kontakt
  • Terese Pilbo, Avdelningschef, 0725-765406
Facklig företrädare
  • För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 073-1501168
Publicerat 2023-03-03
Sista ansökningsdag 2023-03-21

Wróć do ofert pracy