Hälsa och funktionsstöd

Är du en ansvarstagande person med en hög servicekänsla? Vi söker nu semestervikarier till jobb som rekondtekniker/förrådsman på Lager & Logistik, Hjälpmedelscentrum Halmstad.

Arbetsuppgifter 

Att arbeta som förrådsman på Hjälpmedelscentrum innebär plockning av artiklar till kunder samt göra godsmottagningar, både från leverantör och från vår egna rekonditioneringsavdelning. Tillsammans ansvarar ni för godsflödet in och ut och ser till att hålla förrådet fräscht och i ordning. Som förrådsarbetare arbetar du enskilt eller i team inom avdelningen. Som rekondtekniker tar du hand om material som kommer tillbaka till hjälpmedelscentrum med avregistrering och tvätt. Tvätt görs i maskiner eller för hand.

Tjänsterna är semestervikariat med möjlighet till förlängning.

Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum (HMC), Region Halland består av cirka 90 medarbetare och är regionens och kommunernas service- och specialistenhet för funktionshindrades hjälpmedel. Vi är en intäktsfinansierad verksamhet som arbetar länsövergripande med såväl utbildning/information, konsultation, inköp, lagerhållning samt teknisk service av dessa hjälpmedel. HMC hyr ut eller säljer dessa produkter.

Kvalifikationer

Du som söker har fyllt 18 år innan sommarjobbet startar. För att arbeta som förrådsman/rekondtekniker har du en utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig. Tidigare erfarenhet av arbete inom godsmottagning, lager och/eller hjälpmedel är meriterande, likaså erfarenhet av att ha arbetat med datorsystemet Sesam 2. I rollen som förrådsman/rekondtekniker måste du vara ansvarstagande, noggrann och ha ett strukturerat arbetssätt med en hög servicekänsla. Du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Vi ser också att du är intresserad av förändrings- och förbättringsarbete. Du har god förmåga att kommunicera, både skriftligt och muntligt. Goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, erfordras. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Semestervikariat sommar 2023 med möjlighet till förlängning.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/236
Kontakt
  • Thomas Persson, Avdelningschef , 0790-625761
  • Björn Karlsson, Lagerutvecklare, 0725-864333
Facklig företrädare
  • Torbjörn Johannesson, Kommunal, 0104-761930
Publicerat 2023-02-16
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb