Vårdcentralen Halland

Är du en engagerad och lyhörd person? Vill du arbeta på en arbetsplats full av glädje, engagemang och teamkänsla? Varberg är en modern och starkt växande kommun och vi växer med den. Nu söker vi en psykolog/psykoterapeut till vårdcentralen Tvååker.

Arbetsuppgifter

Välkommen till en arbetsplats med varierande arbetsdagar och stort eget ansvar!

Du kommer arbeta i första linjen med patienter med lättare till medelsvår psykisk ohälsa, som en del i vårdkedjan. Som psykolog eller psykoterapeut hos oss kommer du arbeta med individuell behandling av vuxna patienter med ångestsyndrom, krisreaktioner, lätta och medelsvåra depressioner. Vi har samverkan med andra verksamheter och myndigheter för att ge våra patienter den bästa vårdupplevelsen och det är en viktig del av vårt arbete.

Som psykolog på vårdcentralen har du en central roll och bidrar med expertkunskap till hela arbetsplatsen där du finns tillhands för kortare konsultationer, vägledning och frågor från övriga yrkeskategorier i gemensamma patientärenden, som ett led i kontinuitet för våra patienter. Vi arbetar digifysiskt via Platform24, vilket innebär att det finns möjlighet till både fysiska och digitala möten på vårdcentralen. I kombination med implementering av direktmottagning är vår målsättning att det skall möta behovet av en snabb och lättillgänglig vård.

Om intresset finns från ditt håll så kan vi även tillgodose att arbetet sker på distans. Det innebär att du tar emot patienterna vida videolänk. Ett smidigt och tillgängligt sätt att nå våra patienter. I vårt team erbjuds du ett omväxlade arbete i olika miljöer.

I denna roll kommer du att ha din arbetsplats på Vårdcentralen Tvååker, med har även ett uppdrag för Vårdcentralerna Håsten och Veddige. 

Arbetsplatsen

Vårdcentralen Tvååker ligger endast en kvart från Varberg och är en mycket trivsam vårdcentral med cirka 25 medarbetare som har en bred spridning av kompetenser. Du tar dig lätt hit med kollektivtrafik. Om du kör bil har vi goda parkeringsmöjligheter och vårdcentralen ligger nära motorvägsavfarten.

Vårdcentralen Halland arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra totalt 1 100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För oss är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog eller legitimerad psykoterapeut med KBT-inriktning. Har du några års arbetslivserfarenhet inom området är detta meriterande.

Vi söker dig som är engagerad och lyhörd. Du är också självgående och flexibel samt trivs med ett varierat arbete där ena dagen inte är den andra lik där du även får våga prova nya vägar. Dessutom ställer tjänsten krav på att du har ett gott omdöme och hög integritet. Du är även medveten om och har förståelse för hur bakgrund, kultur och grupptillhörighet påverkar dig själv och andra.

Vidare förväntas du med ditt förhållningssätt bidra till att alla blir likvärdigt bemötta. Vi lägger stort värde vid att du är en god kollega som gärna samarbetar med andra och som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift är krav för tjänsten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 60% Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1258
Kontakt
  • Johanna Molander, Verksamhetschef, 072–1431901
Facklig företrädare
  • Angelica Spaak, Sveriges Psykologförbund, 0340-482197
Publicerat 2022-09-21
Sista ansökningsdag 2022-10-19

Tillbaka till lediga jobb