Hallands sjukhus

Är du utbildad undersköterska och vill arbeta målinriktat för en modern kirurgisk sjukvård? Nu finns möjligheten att ansluta till vårt team och få chansen att bredda din kompetens inom flera kirurgiska områden.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du i team tillsammans med sjuksköterskor, läkare, paramedicinare och medicinska sekreterare. Tillsammans prioriterar vi ett fokus på patienten och utgår från dennes behov.

Dina arbetsuppgifter som undersköterska kommer att vara vanligt förekommande undersköterskeuppgifter vid en kirurgisk vårdavdelning med fokus på omvårdnad där du ansvarar för basal och kirurgisk omvårdnad. Du utför och följer upp riskbedömning, observerar och rapporterar förändringar i patientens tillstånd och arbetar med förebyggande åtgärder. Många av våra patienter är svårt sjuka och kräver kirurgisk specialistvård vilket gör att du på vår enhet får en bred erfarenhet. Vi bedriver både planerad och akut sjukvård, vilket gör arbetet omväxlande. Dokumentation sker i journalsystemet VAS för närvarande, men kommer att gå över i Cosmic i början av kommande år.

Vi erbjuder inskolning efter överenskommelse med kontinuerliga avstämningar för att öka tryggheten när det gäller att vara ny på jobbet, som är en utmaning i yrkeslivet.

Tjänstgöring: dag/kväll, 2 av 5 helger, på sommaren varannan helg. 100% är 37 h/vecka.

Om arbetsplatsen

Vårdavdelningarna 2B/C är en gemensam avdelning med en personalgrupp, en avdelningschef och en bitr. avdelningschef. Avdelningen är indelad i tre Team, ÖGI (övre gastro), NGI (nedre gastro) och KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning). Vi tillämpar parvård så långt det är möjligt utifrån bemanning och beläggning.

Patienterna kommer till oss från olika platser beroende på anledningen till inläggningen som kan vara planerad eller akut. Mestadels är det från Postop efter en operation eller akutmottagningen, men inte sällan från annat sjukhus efter behandling eller från närliggande avdelning, då vi samarbetar när det gäller vårdtyngden. Händer också att patienten varit på ett mottagningsbesök och därefter ska läggas in på avdelning.      

För närvarande finns 21 vårdplatser och målsättningen är att kunna öppna fler då det finns ett behov. Vårdtyngden bedöms kontinuerligt och bemanningen förstärks då det finns möjlighet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård. Att ha erfarenhet av slutenvård och kirurgi är välkommet, men inget måste. Engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och ditt bemötande bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat och en bra vårdrelation med patienterna.

Då du ingår i en större grupp av medarbetare är det av stor betydelse att du förstår vikten av att förhålla sig till helheten. Vi fäster stor vikt vid intresse och personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Övrig information

Skyddad yrkestitel
Från och med 1 juli 2023 blir Undersköterska en skyddad yrkestitel. Här kan du läsa mer om vad det innebär: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basmånader
Region Halland erbjuder dig som undersköterska eller skötare möjligheten att gå vårt skräddarsydda introduktionsprogram – Basmånader för undersköterskor och skötare. Basmånaderna är för dig som påbörjat en tillsvidareanställning hos oss eller ett vikariat som är längre än sex månader. Under basmånaderna får du möjligheten att:

  • snabbt kunna komma in i arbetet
  • utveckla kompetensen inom ditt yrkesområde
  • få verksamhetsnära stöd
  • få inblick i hur yrkesrollen hänger ihop med Region Halland som organisation

Här kan du läsa mer om basmånaderna på Region Halland.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/661
Kontakt
  • Maria Sivertsson, Avdelningschef, 0340-481077
Facklig företrädare
  • Inger Ahlin, Kommunal, 0340-482272
Publicerat 2024-06-20
Sista ansökningsdag 2024-07-04

Tillbaka till lediga jobb