Vi är på jakt efter drivna studenter som vill vara med och utveckla vårt arbete med IT och digitalisering. Är det dig vi söker?

Gör skillnad på riktigt!

Vi i Region Halland är en av de största arbetsgivarna inom IT och digitalisering i Halland. Vi arbetar för att våra kollegor och invånare ska få en smart och enkel vardag med robusta, säkra system och bra effektiva digitala tjänster. Hos oss kan du verkligen göra skillnad för hallänningen!

Hela digitaliseringskedjan

Vi på IT och Digitalisering jobbar med hela digitaliseringskedjan i Region Halland och har en mycket spännande teknikstack. För oss är en stabil och säker drift en självklarhet och en grundförutsättning i vårt arbete. Vi driver även frågor som digital transformation och innovation med ambitioner att vara ledande inom datadriven utveckling av AI i offentlig sektor. Vi är en bra bit på väg, särskilt inom hälso- och sjukvården.

Det är en mycket spännande och utmanande framtid som väntar i vårt viktiga samhällsuppdrag och vi hoppas att just du vill vara med på vår utvecklingsresa och forma den nya digitala vardagen i Halland!

Detta kan du förvänta dig hos oss

En inspirerande arbetsmiljö: Hos oss får du 250 kollegor som älskar IT och digitalisering!  Vi är nyfikna, modiga och gillar att lära oss tillsammans och vi äter gärna fredagsfrukost ihop.

Flextid och möjlighet till distansarbete: Som student hos på IT och Digitalisering i kommer du att ha din arbetsplats i Halmstad eller i Varberg, med möjlighet till distansarbete. För oss är en hybrid arbetsplats med flextid är en självklarhet för en fungerande work-life-balance. 

Spännande problemlösning: Vi är en verksamhet med höga ambitioner, som både kan och vill mycket! Hos oss kommer du ställas inför komplexa utmaningar och vara med och lösa dem tillsammans med oss.

Karriärmöjligheter: En praktik hos oss ger dig både ny kunskap och praktisk erfarenhet av att jobba med IT och digitalisering. Det kommer hjälpa dig att hitta det du brinner för och öppna upp för spännande karriärmöjligheter framåt!

Vad vi söker hos dig

För att kunna ta en praktikplats hos oss på IT och Digitalisering behöver du vara student på högskola/universitet alternativt gå sista året på gymnasiet.

Dessutom ser vi att följande egenskaper är extra viktiga:                         

Engagemang och intresse: Du har ett brinnande intresse för IT, digital utveckling och förändringsledning.

Driv, nyfikenhet och ödmjukhet: Du har ett stort eget driv och ett prestigelöst förhållningssätt. Vi vill att du utmanar oss med dina idéer och perspektiv.

Har vi fångat ditt intresse?

Skicka in din ansökan till oss! Bifoga CV och personligt brev där du berättar vem du är, vad du drivs av och varför du söker dig till just oss! Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Löneform Oavlönad praktikplats
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/613
Kontakt
  • Madeleine Solenhill, madeleine.solenhill@regionhalland.se
Publicerat 2024-06-17
Sista ansökningsdag 2024-12-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb