Hallands Sjukhus, Rehabkliniken

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett inspirerande och utvecklande arbete som underläkare på vår klinik. Som underläkare arbetar du med vanligt förekommande underläkaruppgifter på en rehabiliteringsmedicinsk avdelning. Om du inte har längre erfarenhet av läkaryrket kan du se denna tjänst som en möjlighet att förkovra dig i de basala läkaruppgifterna utöver det som är specifikt för rehabiliteringsmedicin.

Vi erbjuder en tidsbegränsad tjänst t.o.m. 2024-12-31 med möjlighet till förlängning.

Om arbetsplatsen

Rehabiliteringskliniken Halland ansvarar för specialiserad rehabiliteringsmedicin inom sluten- och öppenvård på Hallands sjukhus. Den största målgruppen av patienter som vi behandlar är personer som drabbats av traumatisk hjärnskada, stroke och ryggmärgsskada. I kliniken ingår även all paramedicinsk personal på Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka.

I Halmstad har kliniken en rehabiliteringsmedicinsk slutenvårdsavdelning med tillhörande öppenvård och i Varberg finns ett smärtrehabiliteringsteam. Kliniken har en modern och välfungerande rehabiliteringsmedicinsk verksamhet med ett positivt utvecklingsklimat. Vår slutenvård och dagrehabilitering är ackrediterade enl. CARF. Vi har ansvar för specialiteten i hela Region Halland.

Kliniken har tre överläkare och två ST-läkare. Vårt arbete kännetecknas bl. a. av interdisciplinärt teamarbete, gott samarbetsklimat och en bra arbetsmiljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tagit läkarexamen och har examensbevis för detta samt har ett intresse för rehabiliteringsmedicin. Som person är du nyfiken och kan ta egna initiativ. Du har hög social kompetens och ser det som en självklarhet att bemöta dina patienter på bästa sätt. Vidare har du lätt för att samarbeta, är flexibel och har en god kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både vad gäller tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, t.o.m. 31/12-24 med möjlighet till förlängning
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/581
Kontakt
  • Hanna Johansson Jarefjäll, Avdelningschef, 070-2042453
Facklig företrädare
  • Dan Ribom, Hallands läkarförening, 035-134123
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb