Folktandvården, verksamhetsområde Kungsbacka och Varberg

Nu söker vi dig som vill arbeta som tandsköterska på Folktandvården Kolla i Kungsbacka, en mindre klinik som ligger centralt i stadsdelen Kolla Parkstad. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är tandsköterska med ett stort engagemang och intresse för att arbeta i teamtandvård med barn och vuxna. Hos oss blir du blir delaktig i alla arbetsuppgifter på kliniken som undersökningspass, profylax, reception och sterilarbete. Vi arbetar med förbättringsarbete på kliniken och erbjuder ett roligt och utvecklande arbete med personliga uppdrag.
 

Om arbetsplatsen

Folktandvården Kolla är en mindre klinik som ligger centralt i nya Kolla Parkstad och delar lokaler med vårdcentralen. Kliniken ligger på gångavstånd från Kungsbacka station med goda pendlingsmöjligheter. Här finns tre behandlingsrum och personalen består av två tandläkare, en tandhygienist och tre tandsköterskor. 

Verksamhetsområde Kungsbacka och Varberg består av Folktandvården Kolla, Folktandvården Fjärås, Folktandvården Åsa, Folktandvården Veddige och Folktandvården Bua. Våra kliniker har ett nära samarbete kring både bemanning och patienter. Du kommer att ha din primära placering på Folktandvården Kolla, men tjänstgöring kan förekomma på andra kliniker vid behov.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har godkänd svensk tandsköterskeexamen. Erfarenhet är meriterande men är du ny i yrket finns erfarna kollegor och handledning på kliniken. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Vi arbetar i journalsystemet VAS så vana att arbeta i digitala miljöer är meriterande. Du kommer att arbeta i team och med varierande arbetsuppgifter så vi söker dig som är positiv, har lätt för att samarbeta, är initiativrik och ansvarstagande. Du skall se det som en självklarhet att vara delaktig i alla arbetsuppgifterna som finns på en mindre klinik. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kolla
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/572
Kontakt
  • Sara Olsson, Avdelningschef, 0702373298
Facklig företrädare
  • Eva-Lotta Benjaminsson, Vision, 0340-649040
Publicerat 2024-05-21
Sista ansökningsdag 2024-06-09

Tillbaka till lediga jobb