Hjälpmedelscentrum Halland

Om arbetsplatsen

Hjälpmedelscentrum (HMC) består av cirka 100 medarbetare. Vi är en intäktsfinansierad verksamhet som hyr ut och säljer hjälpmedel till våra kunder; de sex halländska kommunerna och Region Halland. HMC arbetar länsövergripande med utbildning/information, konsultation, inköp, lagerhållning samt teknisk service av dessa hjälpmedel. Vi finns i Kungsbacka och Varberg med huvudkontor vid vår produktionsanläggning i Kistinge industriområde i Halmstad, där också denna tjänst är placerad.

Detta är en delvis ny tjänst hos oss och du kommer att tillhöra avdelningen Teknisk Service som till största del består av tekniker och chaufförer.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har arbetat med liknande arbetsuppgifter i några år och trivs med att vara spindeln i nätet. 

Dina huvudsakliga ansvarsområden:

  • Administrativt stöd inom MDR: Våra hjälpmedel klassas som medicintekniska produkter och du kommer att tillsammans med en kollega följa förordningen om medicintekniska produkter och se till att våra hjälpmedel alltid hanteras enligt tillverkarens anvisningar.
  • Avvikelsehantering: Identifiera och sammanställa oönskade händelser med risk för påverkan på individnivå, verksamhet eller miljön mm.
  • Produktbedömning: Sammanhållande anmälan av avvikelser och negativa händelser för CE-märkta och specialanpassade medicintekniska produkter till Läkemedelsverket.
  • Säkerhetsmeddelanden: Sprida information till berörda aktörer vid uppkomna allvarliga produktfel.
  • Produktarbete: Bidra med produktkunskap i upphandling och vid avtalsstart.
  • Support: Förskrivar- och brukarsupport i produktfrågor och bidra till utvecklingen av en digital chattfunktion.
  • Driva rutinfrågor: Du kommer att arbeta med att utveckla och kvalitetssäkra rutiner och processer. Du kommer även att vara sammankallande för teamet som arbetar med nya och uppdaterade externa och interna rutiner.

Kvalifikationer

För tjänsten önskar vi att du har en lämplig utbildning på lägst gymnasienivå eller motsvarande erfarenhet som arbetsgivaren finner lämplig. 

För att lyckas i den här rollen är det viktigt att du har mycket god kommunikativ förmåga och att kunna se helheten såväl som specifika krav och behov. Du gillar att lära dig och ta åt dig ny kunskap. Som person är du ansvarstagande, självgående och gillar att ta egna initiativ. Du är strukturerad och trivs med att arbeta under stor frihet. Du uppskattar att planera och organisera ditt arbete, samt har förmågan att prioritera utifrån förändrade förhållanden. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt, vill vi att du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer. Du har allmänt goda datakunskaper samt behärskar svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som har en positiv inställning och har lätt för att bidra till en god stämning på arbetsplatsen. Har du redan god förståelse för MDR och hantering av medicintekniska produkter ses detta som meriterande. Vi kommer lägga stor vikt på personlig lämplighet. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/532
Kontakt
  • Alexander Laanemäe, Avdelningschef, 0724-566526
Facklig företrädare
  • Oliver Smoljan, Vision, 070-2285219
Publicerat 2024-05-17
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb