FTV Falkenberg, FTV Getinge, FTV Ullared

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en ny tandhygienistkollega som vill arbeta hos oss med både barn- och vuxenpatienter. Du utför undersökningar och diagnostik inom tandhygienistens ansvarsområde, arbetar hälsofrämjande och motiverar till egenvård och ett gott munhälsobeteende. Du är också en i teamet runt patientens vårdbehov och har ett nära samarbete med övriga kollegor.

Vårt verksamhetsområde består av tre Folktandvårdskliniker; Folktandvården Falkenberg, Folktandvården Getinge samt Folktandvården Ullared. Vi erbjuder en individuell lösning för att kunna får det bästa av två världar, dels att få jobba på en stor klinik med många kollegor och högt patientflöde kontra den mindre kliniken som upplevs mer familjär och lugn. Detta ger dig möjligheten att utveckla och dela med dig av din professionella erfarenhet samtidigt som du blir en viktig del av gemenskapen på varje plats.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Falkenberg
Vi är lokaliserade i moderna lokaler, där du kommer att jobba tillsammans med cirka 30 kollegor inom olika professioner. Kliniken ligger centralt i Falkenberg och är samlokaliserad med vårdcentralen. Det finns goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut med närhet till bussar och tåg. Kliniken har 14 000 listade patienter och mer än hälften av dessa är barn. Ortodonti är inrymd i samma lokaler. Vi som arbetar här har varierande bakgrund och erfarenhet och vi har ett gott medarbetarskap som du kommer att bli en del av.

Folktandvården i Getinge är en mindre klinik med tre behandlingsrum. Hela kliniken totalrenoverades 2023 och har nu ljusa och moderna lokaler. Goda pendlingsmöjligheter med buss från Halmstad och Falkenberg. Kliniken är i dagsläget öppen fyra dagar i veckan, tisdag - fredag och bemannas av en arbetsgrupp på 4 personer. Även tandläkare och tandsköterskor från kliniken i Falkenberg hjälper till med bemanningen

Folktandvården Ullared
Folktandvården i Ullared är en mindre, familjär klinik på den halländska landsbygden och vi är en arbetsgrupp på 10 personer. På kliniken utfördes en totalrenovering under 2019, så vi har fem nyrenoverade behandlingsrum och bland annat ny inredning och nya unitar. Kliniken ligger samlokaliserad med vårdcentralen på orten. Det finns goda pendlingsmöjligheter från såväl Falkenberg som Varberg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist. Vi välkomnar både nyexaminerade och tandhygienister med erfarenhet att söka tjänsten. Vi erbjuder introduktionsprogram för nyanställda och som ny får du handledning av kunnig personal.

Du har förmåga och trivs med att arbeta flexibelt. I ditt arbete lägger du stor vikt vid patientfokus. Du är stabil med förmågan att arbeta i en miljö med omväxlande uppgifter. Du är insatt i verksamhetens mål och klarar av att verkställa prioriteringar utifrån dessa.

Vidare ser vi att du har en god samarbetsförmåga och är social och kommunikativ mot både patienter och kollegor.

Vi ser positivt på att medarbetare är aktiva och bidrar till arbetsplatsens utveckling. Klinikerna använder sig av ett strukturerat förbättringsarbete med kontinuerlig uppföljning för ökad delaktighet. Kreativitet, idéer och förslag som kan leda till ett effektivare och bättre omhändertagande av våra gemensamma patienter värdesätts. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Vi har datoriserat journalsystem (Vas-Carita) och digital röntgen varför goda datorkunskaper är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg, Ullared, Getinge
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/406
Kontakt
  • Ulrika Lundberg, Verksamhetschef, 0720-836928
Facklig företrädare
  • Birgitta Kollar, Saco-SRAT, 0729-850324
Publicerat 2024-04-03
Sista ansökningsdag 2024-04-21

Tillbaka till lediga jobb