Närsjukvården Halland

Nu välkomnar vi tandläkare till vårt team. Här satsar vi på gott samarbete, utveckling av verksamheten i form av vidare utbildning för medarbetare och ett aktivt arbete för att skapa en god arbetsmiljö – vi vill att det ska vara roligt att komma till jobbet! Sök redan idag!

Om arbetet

I rollen som tandläkare kommer du att arbeta i team med tandsköterskor och tandhygienister. I arbetet ingår sedvanliga tandläkaruppgifter med såväl kliniska som administrativa uppgifter.

Upptagningsområdet innefattar ett patientklientel med stort behandlingsbehov. Med tanke på detta jobbar vi mycket med förebyggande åtgärder. Detta skapar en arbetssituation där utvecklingskurvan är brant med fokus på tvärprofessionellt samarbete för att nå det gemensamma målet. Utöver detta utförs även allmänna behandlingar, så som protetik och endodonti. Vi jobbar nära specialisttandvården som alltid finns till hands vid rådfrågning och stöttning och många gånger samarbetar vi i behandlingen kring en och samma patient.

Ny i yrket?
Som nyanställd blir du tilldelad 1–2 handledare och god stöttning av dina kollegor. Skulle din handledare inte vara tillgänglig finns det alltid andra kollegor att fråga. Du kommer få ta del av ett introduktionsprogram, där samtliga nyanställda får utbildning i journalprogram och regionspecifika rutiner, samt ett basprogram, som riktar sig till legitimeringsyrkena, med fokus på rutiner och råd i den kliniska vardagen.

Om oss

Kliniken har 12 behandlingsrum fördelat på 4 tandläkare, 3 tandhygienister och 12 tandsköterskor. Det finns även en extern verksamhet, i form av en informationsmottagning, knuten till kliniken. Det är god förbindelse med både buss och tåg.

Som medarbetare hos oss möter du ett glatt gäng om 26 medarbetare med god sammanhållning och högt i tak. Vi arbetar nära varandra i team, där alla tar ett stort ansvar för kliniken och våra patienter.  Vi är måna om att hjälpa och stötta varandra och att man ska känna en trygghet till varandra i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandläkare med tandläkarlegitimation giltig inom EU. I den här tjänsten kräver vi att du har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person tycker om att arbeta med både barn och vuxna, har ett stort tålamod och ser utmaningarna du möter som utvecklande. Du sätter patienten i fokus och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Vidare har du förmåga att förstå och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv för klinikens bästa. Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet ser vi att du har ett stort engagemang och god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/675
Kontakt
  • Ramona Björn, Verksamhetschef, 0736-780206
Facklig företrädare
  • Line Attenius, TT, 0736-938864
Publicerat 2023-05-15
Sista ansökningsdag 2023-05-29

Tillbaka till lediga jobb