Närsjukvården Halland, Vårdcentralen Halland

Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Särö – en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsuppgifter

Arbetet består av polikliniskt arbete, där du arbetar med individuella bedömningar och behandlingar. Du kommer även att vara delaktig i och hålla i gruppverksamhet. Vi erbjuder ett omväxlande arbete på en väl fungerande vårdcentral. Dina blivande kollegor har hög kompetens och ett stort engagemang. Vi jobbar teambaserat så att rätt händer gör rätt saker!

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Särö är den nordligaste vårdcentralen i egen regi. Vi finns belägna mitt i Särö centrum och har cirka 6500 personer listade hos oss. Vi är en modern vårdcentral som alltid siktar framåt och har stora ambitioner gällande förnyade arbetssätt och trivsel på arbetsplatsen. God arbetsmiljö, god tillgänglighet och gott bemötande är honnörsord. Vårdcentralen är HBTQI-diplomerad.

Utöver läkarmottagning finns även distriktssköterskemottagning, laboratorium, astma/KOL och diabetesmottagning. Vi har särskilda mottagningar för rökavvänjning, riskbruk samt resevaccination. På vårdcentralen finns även BVC, fysioterapi, arbetsterapi, psykologmottagning samt ett rehabteam. I vårt uppdrag ingår också ansvar för ett särskilt boende för äldre. Vägg i vägg med vårdcentralen har vi ett apotek.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjukgymnast/fysioterapeut och har du erfarenhet från primärvård är det meriterande. Vi värdesätter personliga egenskaper så som initiativförmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi ser också att du har ett intresse av att vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid eller deltid enligt överenskommelse
Ort Särö
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/660
Kontakt
  • Axel Espling Ek, Avdelningschef, 031-929510
Facklig företrädare
  • För fackliga företrädare, kontakta växeln, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb