Hallands Sjukhus

Om tjänsten

Operationsmottagningen är en enhet inom Operation och Intensivvårdskliniken som planerar och fördelar operationsverksamheten i norra Halland. Här på vår avdelning arbetar ca åtta sjuksköterskor med operationsplanering samt preoperativ information till patienter inom kirurgi, ortopedi och urologi på Operation i Varberg och Kungsbacka. Vi säkerställer att patienten har medicinska förutsättningar och är väl förberedd inför sin operation. Vår målsättning är att ha delaktiga och informerade patienter för att ge optimal vård under den perioperativa processen.

Arbetet består av att förbereda och boka patienter inför sin operation. Detta innebär att man gör en bedömning av patientens medicinska status, bevakar konsulter, prover med mera i samarbete med opererande kliniker. I arbetet ingår också att ge patienter preoperativ information. Digitala systemen som används i det dagliga arbetet är VAS, Provisio, TeleQ och 1177. Du arbetar också för verksamhetens fortsatta utveckling.

Huvudplacering för den här tjänsten är på Hallands Sjukhus Varberg, viss tjänstgöring kan förekomma på Hallands sjukhus Kungsbacka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet inom kirurgi, ortopedi och urologi är en fördel. Meriterande är erfarenhet av operationsplanering och koordinering.

Vi ser att du som söker har en positiv inställning och viljan att samarbeta i en planeringsverksamhet. Du skall vara ansvarsfull och initiativtagande för verksamhetens utveckling.

Därutöver förutsätter vi en god serviceanda i mötet med våra patienter samt medarbetare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdatumet.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/641
Kontakt
  • Ulrika Henriksson, Avdelningschef, 0340-481096
Facklig företrädare
  • Anna Barrhök, Vårdförbundet, 0340-481116
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb