Hallands Sjukhus

Då en av våra kollegor ska vara föräldraledig söker vi nu en ersättare. Har du precis som vi patienten och ögat i fokus så välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Vår målsättning är att varje medarbetare hos oss ska ha intressanta och omväxlande arbetsuppgifter. Dina arbetsuppgifter på ögonmottagningen består av självständiga patientmottagningar, bland annat glaukommottagningar, fotomottagningar, telefonrådgivning, samt teambesök med ögonläkare. Arbetet kan även innebär att du få ge våra patienter ögoninjektioner.

Arbetsuppgifterna anpassas vidare utifrån yrkeskunskap och din utbildning som sjuksköterska eller ögonsjuksköterska.

Till denna tjänst söker vi en ögonsjuksköterska alternativt allmänsjuksköterska. Vikariatet är på sex månader med möjlighet till förlängning.

Om arbetsplatsen

Ögonkliniken Halland är organiserad inom område 2 och har 3 utbudspunkter mottagning i Varberg, Kungsbacka samt mottagning och operationsavdelning i Halmstad. På avdelning 82 i Halmstad finns 2 slutenvårdsplatser kopplade till ögonkliniken.

På ögonkliniken arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, ortoptister samt sekreterare. Vi har öppettid måndag -fredag.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande, tillsammans med kollegor som har hög kompetens och ögat i fokus. Du får jobba i en spännande miljö med trevliga kollegor, ofta i ett högt tempo. Här jobbar vi aktivt i processteam med förbättringsarbete och vi vill att du ska vara med och bidra.

Det viktigaste för oss är patienten, hålla högsta patientsäkerhet samt att verka för ett gott och utvecklande arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, sjuksköterska med specialistsjuksköterskeexamen inom ögonsjukvård eller att du är sjuksköterska med erfarenhet av liknande verksamhet och ett stort intresse för ögonsjukvård.

Vi värdesätter att du är en positiv person som kan arbeta både självständigt och i team. Du har förmåga att organisera ditt arbete och tycker om att ha kontakt med människor. Du är öppen för att lära dig nytt och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter, du är noggrann och kan slutföra det som du har påbörjat. 

Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.    

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/637
Kontakt
  • Minna Idoffsson, Verksamhetschef, 035-134800
  • Maria Frimodig, Tf. avdelningschef, 0340-481048
Facklig företrädare
  • Ylva Palmgren, Vårdförbundet, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb