Hallands Sjukhus, Hjärtmottagningen

Vi planerar att öppna eget operationslab för vår deviceverksamhet och här behöver vi med dig på resan! Vi erbjuder dig en spännande anställning där du är med och implementerar denna verksamhet tillsammans med oss. 

Arbetsuppgifter

I arbetet med att öppna upp ett eget operationslab kommer du huvudsakligen vara med och delta vid samtliga implantationer vilket innebär både akut verksamhet men också elektiva operationer. Samtliga operationer genomförs under några av veckans vardagar, dagtid. 

Du kommer ha en central roll i vårt arbete genom att bidra med specialistkompetensen som krävs i att arbeta i steril miljö, här med inriktning på pacemaker. I uppdraget fokuserar vi också på att föra vidare den kunskapen du besitter gällande pacemakerimplantation till några av våra sjuksköterskor som ska kunna bli självständiga i rollen. Du kommer alltså att undervisa i både teori kring området men också ansvara för att detta omvandlas till praktisk färdighet hos kollegorna. 

Om arbetsplatsen

Hallands sjukhus Varberg driver pacemakerverksamheten i främsta ledet och utvecklar ständigt. Idag opererar vi alla typer av pacemaker, ICD och CRT. Mottagningen har ett regionansvar för länets samtliga ICD - och CRT operationer samt dess uppföljningar. Vi har ett tätt samarbete mellan sjukhusen i Halland. Sedan våren 2022 är all akut verksamhet centraliserad till Hallands sjukhus Varberg. 

Idag har Hjärtmottagningen tre sjuksköterskebaserade enheter; Hjärtsviktsmottagning, kranskärlsmottagning och arytmimottagning. Vi har också en dagvårdsverksamhet för patienter som behöver elkonverteras. Hjärtmottagningen bedriver utredningar och undersökningar inom hjärtsjukvård samt kliniskt fysiologiska undersökningar. Vi arbetar i team där läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor samt medicinska sekreterare samarbetar för att säkerhetsställa väl utförda undersökningar. Vi är lokaliserade bredvid hjärtavdelning HIA/5C. 

Vår ambition är att erbjuda våra patienter en vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad operationssjuksköterska och som har erfarenhet i området. Du ska kunna driva och utbilda med trygghet. Självklart ser du positivt på utvecklingsarbete och bidrar med glädje och framåtanda i detta arbetet tillsammans med oss! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Tycker du att denna tjänst låter spännande, intressant och vill veta mer? Har du några funderingar? Tveka inte att höra av dig till oss! 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/439
Kontakt
  • Jennie Lindroos, Avdelningschef, 0767-242077
Facklig företrädare
  • Lisa Roos, Vårdförbundet, 0340-480137
Publicerat 2023-03-22
Sista ansökningsdag 2023-03-30

Tillbaka till lediga jobb