Hallands Sjukhus

Vi söker dig som vill möta varje arbetspass med nyfikenhet och som trivs med de tvära kast som förekommer i en akutverksamhet.

Om arbetet

I huvudsak innebär tjänsten sedvanliga arbetsuppgifter så som journalskrivning, receptionsarbete och även att arbeta i team med vårdpersonalen. Som medicinsk sekreterare på akutmottagningen arbetar du mot alla kliniker på sjukhuset. Du förväntas även bidra i avdelningens utvecklingsarbeten där vi arbetar med ständiga förbättringar och har LEAN som vår verksamhetsstrategi. 

Att arbeta på akutmottagningen ger dig variation i arbetslivet då den ena dagen inte är den andra lik, vilket innebär att det aldrig blir enformigt. Som medarbetare på Akutkliniken har du möjlighet att lägga önskeschema, du har med andra ord stor möjlighet att påverka din egen arbetstid. Vi tillämpar dessutom flextid.

Tjänsten är en rotationstjänst med dag, kväll, natt och helg.

Arbetstid: 34 tim/vecka

Om arbetsplatsen

På akutmottagningen Varberg arbetar 140 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård. Vi arbetar med det viktigaste vi vet: att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår ifrån våra patienters behov. Vi har ca 38 000 besök per år, vilket ställer höga krav på våra processer och vi arbetar kontinuerligt med att utveckla dessa.

Kvalifikationer

Vi söker dig med vårddokumentationsutbildning och kunskap om öppenvårdskodning. Har du vidare kunskaper i journalsystemet VAS ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Goda kunskaper i engelska språket och ytterligare språk är meriterande då det på en akutmottagning söker patienter från många olika länder och sekreteraren är första mötet i sjukhusmiljön. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat som medicinsk sekreterare, men det är inget krav.

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service, är flexibel och har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du är noggrann och tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Då vi arbetar i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga, men du kan även arbeta självständigt och hitta lösningar i vardagen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker även kollega till Akutmottagningen i Halmstad, du hittar den tjänsten här!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, arbetstid 34 tim/v (dag/kväll-, natt- och helgtjänstgöring)
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/399
Kontakt
  • Cimone Sahlén, Avdelningschef, 0340-662752
Facklig företrädare
  • Agneta Folmer, Vision, 0430-481827
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb