Psykiatrin Halland

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete under sommaren 2023, där du arbetar i nära samarbete med olika professioner på BUP.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med barn/ungdomar och familjer sett ur ett barnpsykiatriskt perspektiv. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av vanligt förekommande skötaruppgifter inom psykiatri exempelvis daglig omvårdnad, aktiviteter/social träning, patientsamtal, anhörigsamtal samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden. Du kommer arbeta i ett team med erfarna kollegor.

Arbetstid: dag, kväll och helg.

Vi söker dig som kan arbeta under perioden v.25-33.

Vi söker även dig som vill jobbar timmar, både nu under våren men även under sommaren.

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatriska heldygnsvården i Halmstad är Hallands vårdavdelning för unga patienter mellan 0 och 18 år med psykisk ohälsa. Det är en välfungerande avdelning som drivs av fantastisk personal där alla är delaktiga utifrån sina förutsättningar för att utföra ett svårt men oerhört givande jobb. Vi jobbar som ett lag där varje spelare är lika viktig och har en viktig funktion. Här samarbetar vi oavsett profession, hjälper varandra, har rak kommunikation och en positiv inställning. Avdelningen har deltagit i ett nationellt förbättringsarbete sju år i rad, därav är den förbättringsmetodik som används ett väletablerat arbetssätt. Avdelningen satsar på kontinuerlig utbildning av all personal, dels för att säkra god och säker vård samt för att bibehålla en stimulerande arbetsmiljö. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård- och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser. Alternativt är du sjuksköterska under utbildning, då ser vi att du har slutfört 4 terminer på sjuksköterskeutbildningen.

Meriterande om du även har erfarenhet av arbete med barn/ungdomar och deras föräldrar.  Goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift är ett krav för tjänsten. Då arbetet innebär en hel del journalföring är det viktigt att du har god datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Semestervikariat, vecka 25-33
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/223
Kontakt
  • Jennie Kihlman, Avdelningschef, 035-131773
Facklig företrädare
  • Charlotte Karlsson, Komunal, 035-131000(vxl)
Publicerat 2023-02-15
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb