Psykiatrin Halland

Har du erfarenhet av eller är du kanske nyfiken på barnpsykiatri? Nu söker vi på BUP-mottagningen i Halmstad en legitimerad psykolog som har ett intresse för att arbeta med barn och ungdomar. Hos oss är du med och bidrar samt tar del av bred psykiatrisk kompetens. Varmt välkommen att bli en del av vårt team!

Arbetsuppgifter

Välkommen till en arbetsplats där du självständigt och tillsammans med våra övriga psykologer har möjlighet att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom yrkesområdet. Du deltar även i tvärprofessionell teamkonferens där var och en bidrar med sin specifika kompetens för en sammanhållen vårdprocess för patienten. Som psykolog hos oss arbetar du med bedömning, utredning, diagnosticering och behandling av barn och ungdomar. Behandling kan förekomma på individ- eller gruppnivå. Samverkan med skola, socialtjänst och andra myndigheter är också en viktig del av arbetet.
För oss är det viktigt att man känner sig trygg i sitt arbete och vi arbetar kontinuerligt med vårt introduktionsprogram där du har en egen mentor som stöd i ditt arbete under den första tiden. Som psykolog hos oss har du möjlighet att fördjupa dig inom ditt intresseområde utifrån verksamhetens behov. Att aktivt delta i mottagningens kontinuerliga utvecklingsarbete ser vi som en självklar del av tjänsten för alla medarbetare.

Om arbetsplatsen

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 850 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Arbetsplatsen är belägen på sjukhusområdet i Halmstad. På Barn- och ungdomspsykiatriska mottagningen arbetar cirka 50 personer. Vi är uppdelade i två mottagningar med identiska uppdrag, egen avdelningschef för respektive mottagning och vi utökar kontinuerligt verksamheten.

Hos oss arbetar psykologer, socionomer, läkare, sjuksköterskor, undersköterska, specialpedagog, arbetsterapeut och medicinska sekreterare i team. Vi erbjuder specialistpsykiatrisk bedömning, diagnosticering, utredning och behandling genom samtal och/eller läkemedel för barn i åldrarna 0-17 år. Vårt mål är alltid att ha ett nära och välfungerande samarbete med skola, socialtjänst och andra vårdenheter för att kunna tillgodose barn och ungdomars behov av ett fungerande nätverk för att på så sätt skapa en helhet.

Som anställd hos oss har du tillgång till bred psykiatrisk kompetens hos våra olika professioner. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten. Digitaliserade vårdkontakter är ett utvecklingsområde som vi kontinuerligt arbetar med och som nu finns tillgängligt som komplement till fysiska patientbesök. Vi arbetar mycket och gärna med personlig vidareutveckling och kompetenshöjning för dig som anställd så att vi tillsammans kan möta barn och ungdomars olika behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och som vill bli vår nya kollega på BUP i Halmstad. Tidigare erfarenhet av behandling och utredning av barn och ungdomar anses som meriterande liksom att leda grupper.

Du har tydligt patientfokus och höga ambitioner i din yrkesroll. God samarbetsförmåga samt trygghet i att arbeta både självständigt och i team är grundläggande egenskaper för tjänsten. Du är flexibel i ditt arbetssätt och vågar utmana och utveckla dig själv på vägen mot våra gemensamma mål. För dig är det självklart med ett gott bemötande mot patienter, deras anhöriga och dina kollegor. Vi är ett team som trivs tillsammans och har god sammanhållning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/642
Kontakt
  • Anna Havner, Avdelningschef, 079-0621547
Facklig företrädare
  • Rebecka Vahlström, Psykologförbundet, 0340-481871
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb