Vårdcentralen Halland

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Bäckagård/Getinge består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Vårdcentralen Bäckagård driver tätt samarbete med systervårdcentralen Getinge. Vårdcentralerna delar arbetssätt och värderingar och strävar kontinuerligt mot att utveckla samarbetsvinster. Getinge är en vårdcentral på landsorten och Bäckagård ligger lite i utkanten av Halmstads centrum. Vi har förmånen att ha nära samarbete med vår FOU-enhet samt TILMA som arbetar med läkemedelsberoende.

Vårdcentralerna erbjuder en trivsam och familjär stämning där alla i teamet hjälps åt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där du förväntas sätta ”laget” i första rummet. Vi jobbar tillsammans för patientens hälsa och du bidrar till att patienten upplever det enkelt och välkomnande i sina kontakter med oss.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med egen mottagning utifrån kompetens, chatt, telefonrådgivning och lite mer akut mottagningsarbete. Du kommer att utföra bedömningar och ge egenvårdsråd till patienter som söker planerat och akut. Du trivs i mötet med patienten och sätter en ära i att hitta den unika lösningen för varje enskild patient.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. På vårdcentralen krävs också att du kan arbeta självständigt och har förmåga att vara flexibel. Vi ser även att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

Här kan du läsa mer om hur det är att vara Sjuksköterska inom Region Halland. 

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50-100%, Vikariat 6 mån med möjlighet till förlängning
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/640
Kontakt
  • Kiki Broholm, Verksamhetschef, 035-134800
  • Linda Larsson, Avdelningschef, 072-0848369
Facklig företrädare
  • Maria Björk, Vårdförbundet, 0300-569253
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb