Hallands sjukhus

Arbetsuppgifter

Med placering vid Hallands sjukhus Halmstad stödjer du självständigt och tillsammans med övriga ingenjörer och sjukhusfysiker de enheter som bedriver radiologisk verksamhet. Du är verksamheterna behjälplig med alla förekommande medicintekniska konsultationer, felsökning, service, FU inom förekommande fast- och mobil utrustning med anknutna informationssystem för RIS och PACS.

I arbetsuppgifterna ingår att ta fram kravspecifikationer, delta i upphandlingar och nyinstallationer med tillhörande ombyggnationer och driftsättning. Arbetet har såväl akut som långsiktig karaktär och är patient-och verksamhetsnära med mycket höga tillgänglighetskrav.

Förutom system- och apparatservice, är en stor del av de förekommande behoven att i nära samverkan med vårdpersonal tillgodose och driva den tekniska utvecklingen av radiologin, bild och funktionsmedicin samt strålskydd. Kommunikativ förmåga och intresse för utveckling av teknik, metoder och rutiner är således mycket centralt.

Om arbetsplatsen

Medicinsk teknik Halland (MTH) har ett regionalt uppdrag att utgöra en samlad och strategisk kompetens för medicintekniska produkter, inklusive kringsystem och verksamhetsanpassning till den Halländska sjukvården. Organisationen tillhör Hallands sjukhus och utgår från utbudspunkter i Halmstad, Varberg och Kungsbacka. Verksamheten har idag ca 90 anställda; ingenjörer, sjukhusfysiker, samordnare, utredare samt administrativ personal. Vi står under ett behov av att ständigt utveckla oss till att möta vårdens behov av utveckling, tillgänglighet och patientsäkerhet.

Kvalifikationer

Du har en teknisk högskoleutbildning, gärna med medicinteknisk inriktning. Alternativt annan utbildning och erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Meriterande är om du har erfarenhet av kvalificerad service inom radiologi eller andra medicintekniska områden samt erfarenhet av informationsteknologi i medicinteknisk tillämpning. Det är också meriterande om du är certifierad av MTF och har adekvat vidareutbildning från radiologiska systemleverantörer.

Du är noggrann, ansvarsfull och har lätt för att kommunicera både verbalt och i skrift. Goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort klass B är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/628
Kontakt
  • Petra Frennås, Bitr. Verksamhetschef , 076-6064620
  • Jörgen Gustavsson, Avdelningschef , 0703-812494
Facklig företrädare
  • Lars Mellbin, Saco, 0340-481035
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb